Rosadagar

Projekt sova

Publicerad 2010-01-17 23:12:40 i Dagarna med prinsessan

Idag har vi varit en sväng på Ikea jag å sambon... Isa fick vara hos morfar. Roligare än att följa me oss skulle ja tro!!

Nu har vi i allafall köpt Isa en vanlig säng eller en växasäng. Blev Minnen från Ikea som ja skrev om tidigare... den andra som ja egentligen fastnade för mer när ja såg den på nätet kändes så jobbig å börja slipa å måla. Sen så tyckte ja inte om den lika mycke när ja såg den... så då fick de bli Minnen å ja är nöjd me den!

Isa hjälper å montera sängen


Isa sover nu gott i sängen... men de var inte enkelt att få henne å sova i den. Hade inte heller trott att de skulle gå på ett nafs. Men hon var trött ikväll så lite förhoppningar om att de skulle lyckas hade ja : ) Hon kröp som vanligt ner i sängen å fick vällingen... efter ett tag då den är uppäten kommer hon ut till oss å säger att hon är färdig. Inte vill hon gå tillbaka till sängen nu å sova!!

Sen har vi provat å ligga å läsa för henne i flera omgångar... men nä hon klättrade bara upp igen! Tillslut la jag mig i sängen å sa att ja skulle sova å låg där å låtsades. Hon leker på men efter ett tag kommer hon oxå upp å lägger sig... så tillslut somnar hon! Men de har väl gått si så där 2 timmar sen hon fick sin välling ; )

Vi gör nya försök imorgon!

 

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2010-01-18 09:05:01

Lite meck är det allt att få dem att sova i en stor säng! Vi försöker fortfarande, men ska tillägga att vi inte är konsekventa. Hannes får själv välja på kvällen om han vill sova i den stora sängen eller i spjälsängen och ibland väljer han den stora men oftast vill han gosa in sig i spjälsängen. Låt det ta den tid det tar tycker jag, viktigast är ju att barnen trivs och kan slappna av och somna.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela