Rosadagar

Systemkamera beställd

Publicerad 2008-08-31 23:34:52 i Shopping

Äntligen har ja beställt en systemkamera! Blev en Canon EOS 400D å hittade den till de otroliga priset 4.444:- : ) Sååå är super nöjd. Hittade den i webshopen Japan Photo som hade ett erbjudande just nu.

Längtar ihjäl mig nu tills den kommer! Vill ju ha den på en gång... får hoppas att den dyker upp under nästa vecka!






Bild från www.canon.se

Myresjöhus

Publicerad 2008-08-31 23:27:52 i Inredning & inspiration

Bild från www.myresjöhus.se


I dag hade Myresjöhus villavisning här i stan av husmodellen Multi. Såklart var vi där å tittade.... alltid roligt me lite inspiration å sen nångång i framtiden har vi tänkt bygga hus eller om vi hittar ett gammalt å köpa till rätt pengar, den som lever får se va det blir!

Men gäller ju å passa på när tillfälle ges å kolla insidan... för är ju inte varje dag husföretagen har villavisningar här uppe. Så man vet lite va man vill ha till den dan kommer.

Veckans shopping

Publicerad 2008-08-31 00:36:17 i Shopping

Lovade ju en uppdatering me shoppingen från veckan som gått... Har blivit en hel del märkte jag : ) å ALLT är till Isa... inte en endaste grej till mig själv!

Kan börja me de ja fyndat idag, för de måste man ju säga att ja gjort då ja shoppade två bäddset me 75% rabatt!! Sen hittade jag ett tyg på rea oxå som ja tänkte ha till Isas rum, kanske syr nå kuddar å gardiner av det.

Till sist hittade ja en kofta, body, sockar å tossor på H&M. Lite kläder hon kan ha senare i vinter då de är storlek 68.

   


I måndags fick jag hem en helt ny overall som ja budat hem på Tradera, det är en brun Bamse overall från Lindex (fanns förra året) i storlek 74 så den har ja tänkt att hon kommer kunna ha i början på nästa år. Har även shoppat en brun overall på Kappahl som är i storlek 68... men är inte helt säker på att ja ska behålla den ännu.

Sen har de blivit två olika mössor oxå den bruna är lite större å tunnare så är tänkt framåt våren, hittade den på Kappahl å den rosa är från H&M.

   


Sen har ja budat hem en ny Dunnis body från Tradera som är rosa å brunrandig, har fastnat lite i Tradera träsket ; ) Jeansen är från H&M å sen blev de ett 3-pack me bodysar oxå.

 

Hel natt!

Publicerad 2008-08-30 09:46:09 i Dagarna med prinsessan

Wow Isa har sovit första hela natten! Hon åt sista gången vid 22.30 å vaknade sen 06.15... Tidigare i veckan har hon vaknat i regel 2 gånger per natt å veckan innan de 1 gång per natt men har då ätit sista målet vid 21.

Så är ju bättre om hon äter sista målet typ vid 22.30 då man ändå fortfarande är vaken å sen sover hela natten. Men men är ju inte så lätt att styra över det : ) Lilla fröken gör ju exakt som hon vill. Är ändå rätt nöjd för känner mig inte trött på dagarna alls... hon somnar ju oftast om på en gång hon ätit. Å sen brukar vi somna om efter hennes "frukost" på morgonen å sova till runt 9 så de är väl rena lyxen.

Nu ska vi dra iväg å spana in lite möbelrea!

Fredag

Publicerad 2008-08-29 18:12:27 i Allmänt

Idag har vi varit på Storheden me K å gått i lite affärer... men blev inge shopping för min del förutom mat. Men tidigare i veckan har de blivit lite shopping... får återkomma i helgen me lite bilder på det.

Nu väntar vi på att U ska komma hem från jobbet och sen ska vi ha en riktig mysfredag hela familjen! Trevlig fredag på er!

Kanelbulle i sockerkaksskepnad

Publicerad 2008-08-29 18:03:06 i Mat & bak

Blev så sugen på att baka nånting igår kväll så de fick bli en sockerkaka me kanel i... receptet kommer från boken Cecilias Fikastunder.


INGREDIENSER
175 g smör
2 ½ dl socker
2 ägg
3 dl gräddfil
4 ½ dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 msk bakpulver
1 krm salt

FYLLNING
1 dl socker
3 msk kanel
2 msk smör

GÖR SÅ HÄR
Sätt ugnen på 175 grader. Rör smör och socker mjukt och luftigt. Blanda sedan ner äggen ett och ett, och därefter gräddfilen.

Rör samman de torra ingredienserna i en separat skål. Blanda sedan med resten av smeten.

Blanda samman socker och kanel till fyllningen. Smöra och bröa en 1 ½ liters form. Häll först i hälften av smeten, strö seden över hälften av kanelsockret. Fyll på med resten av smeten och strö över resterande kanelsocker. Dutta till sist över 2 msk smör.

Grädda i 45-60 min. Testa med en sticka om kakan är färdig.

Gardinerna är på plats!!

Publicerad 2008-08-28 22:55:09 i Hemma hos oss

Äntligen har ja fått gardinerna på plats i köket... tog ju bara sitt lilla tag från de att ja köpte tyget! Så här ser ni resultatet... Känns egentligen som att ja borde ha vågat mig på nå me lite mer färg, men drar mig ju oftast till den svart vita färgskalan...


Pyssel dag

Publicerad 2008-08-28 11:13:11 i Allmänt

Idag blir vi bara hemma... var iväg nästan hela gårdagen så ska bli skönt. Men är en del mindre roliga saker som står på schemat... som att tvätta, städa å så försöka få lite ordning i kläddkammaren.

Ska verkligen hänga upp köksgardinen oxå!! Den är ju klar å stången är på plats, varför ska de ta sånn tid för mig å fixa klart?!? Så nu lovar ja att de kommer en bild ikväll på resultatet!! Nä de är väl bäst att man sätter igång nu då.

Webshop - Blå Elefant

Publicerad 2008-08-27 23:19:14 i Barnsaker

Hittade för första gången webshopen Blå Elefant idag... å de fanns en massa söta saker till en liten prinsessa där!




♥ Prinsessgalge 59:-





 ♥ Möbelset med rosa bord och vita pallar 999:-







♥ Liten Bordsspis just nu på rea 199:-
♥ Träbil 49:-
♥ Virkad elefant på hjul 299:-

Bilder från www.blaelefant.se

Glad tjej myser

Publicerad 2008-08-27 10:39:48 i Dagarna med prinsessan



Isa låg nyss å mös här i soffan bredvid mig... men nu har hon somnat. Vi ska iväg på stan vid lunch ska kolla om ja hittar pyssel grejer till dopinbjudningarna å sen blir de som vanligt att man kollar allt möjligt annat oxå : )

Nä nu ska ja passa på å göra mig klar när hon sover. Ha en bra dag!

Mjukisklossar

Publicerad 2008-08-27 10:19:12 i Barnsaker

Kärade ner mig i dessa mjukisklossar när ja såg dom hos Emmy, men nu kan ja inte hitta att dom finns på inreda.com... å hittar inte nån annan webshop heller som säljer dom. Vet nån vart dom finns å köpa??



Bild från dwellshop.com

Söndag

Publicerad 2008-08-24 11:12:22 i Dagarna med prinsessan

Dagen började me ett bad för Isa, hon trivs verkligen å bada. Nu när hon har ätit klart ska vi ta oss en prommis i de fina vädret!

Senare ikväll ska vi på Me&I party hos H, som har bloggen Husdrömmen. Får se om man hittar nå å shoppa... men av de ja sett på hemsidan verkar de inte vara riktigt min stil, men men man ska aldrig säga aldrig kan ju finnas nåt guldkorn! 

Ha en skön söndag!

Utmärkelse

Publicerad 2008-08-24 10:05:56 i Allmänt



Oj så roligt har fått min första utmärkelse någonsin här på bloggen!! Blev sååå himla glad! Tack MirkaJohanna! Hon har en jätte trevlig blogg me en bra blandning av de ja gillar... familjeliv å inredning : ) Så henne måste ni besöka om ni inte redan gjort det.

Reglerna är följande, fast man behöver inte följa dem slaviskt givetvis:

1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you've nominated

Jag skickar detta vidare till följande bloggar:

EmmyT
Emelie
Familjen Carlssons renoveringsblogg
Tvillingmamma
Tjohalia
Fullt Hus
Inspiration & design

Äntligen fredag

Publicerad 2008-08-22 14:36:47 i Allmänt

Skönt att de är fredag idag... inte för att de är så stor skillnad för mig som är hemma hela veckorna : ) Men roligt när sambon oxå blir ledig till helgen. Idag har vi varit å ätit lunch i stan utan Isa, min mamma å pappa fick vara barnvakt medans å de gick hur bra som helst! Skönt å kunna äta i lugn å ro själv för en gångs skull... nog för att ja kollade på telefonen nån extra gång ; )

Nyss blev ja äntligen klar me gardinerna till köket!! Så skönt! Nu är de bara sambons uppgift kvar å sätta upp gardinstången... men de hoppas vi han orkar me ikväll : ) Nä nu ska ja surfa runt lite bland mina favorit bloggar å så får ja uppdatera me resultat på gardinerna i helgen.

Ha en trevlig helg!

Mer shopping

Publicerad 2008-08-21 16:36:14 i Shopping

Glömde ju bort blommorna ja shoppade på Ikea oxå eftersom dom redan hade fått sin plats i sovrummet... så här kommer en bild på dom från sovrumsfönstret.


Tidningsställ

Publicerad 2008-08-20 23:12:59 i Inredning & inspiration

Äntligen har ja hittat de perfekta tidningsstället som ja letat ett bra tag nu... ska ha de inne på toan så man slipper tidningarna som brukar ligga på golvet å skräpa! Men vet inte än om ja ska hänga upp de eller bara ställa de på golvet... återstår å se. Ska göra en beställning från blacknwhite.dk nån dag! Hittade tidningsstället tackvare bloggen Jennys hus.

Shopping i Happis

Publicerad 2008-08-20 23:02:56 i Shopping



Här kommer en bild på shoppingen i Happis igår... blev mest lite grejer till Isas rum å sen hittade ja nya fina kuddar till vardagsrummet eller sovrummet har inte riktigt bestämt mig! Sen blev de äntligen av att ja köpte den större Marimekko skålen... ångrade ju mig sist då ja bara shoppade den lilla.

♥ Mjukisdjur BARNSLIG Flodhäst & giraff 49:-/st
♥ Påslakan FABLER Hjärta 119:-
♥ Fleece filt KORALL ROCKA 39:-
♥ KRAMA Tvättlapp 29:-
♥ Vit kudde OFELIA BLAD 119:-
♥ Marimekko skål 139:- från Fabriksbutiken

Mio katalogen

Publicerad 2008-08-20 09:36:50 i Inredning & inspiration

Igår kväll när jag kom hem hade ja en trevlig överraskning på hallmattan... nya Mio katalogen hade kommit! Har hunnit bläddra igenom den en snabbsväng å den var den bästa möbel katalogen hittills!! Hittade en massa grejer som hade kunnat flytta hem till mig.


Heldag i Happis

Publicerad 2008-08-20 09:31:39 i Allmänt

Igår hade jag å Karin en heldag i Happis... Givetvis var vi på Ikea å shoppade : ) Fabriksbutiken besökte vi såklart oxå! Å till sist på kvällen hälsade vi på en kompis som bor där uppe å åt en trevlig middag! Kommer uppdatering senare me bilder på inköpen.

Fick såklart me mig ett exemplar av Ikea katalogen hem... men tyckte inte de fanns så himla mycke nytt som ja fastnade för i den... lite trist.

Tapeter

Publicerad 2008-08-18 13:29:34 i Inredning & inspiration

Blev ingen prommis på morgonen för de dröjde inte länge tills de började regna! Så vi åkte iväg me mamma ganska snart å köpte gardinstången... så nu ska de sista sys ikväll! Vi smet även in på Nordsjö å kollade lite tapeter... men me en otålig å hungrig dotter hann ja inte kolla så jätte noga.

Men fastnade för en tapet dom hade på väggen där till sovrummet... men tyckte inte bilden jag hittade på Boråstapeter gjorde den riktigt rättvis. Var lite blankt i den å de ser man inte här... Såg att den fanns i en ljusare färg oxå på hemsidan så måste å spana in den i katalogen nån dag. Den hade kanske gjort sig bra i vårat vardagsrum... hmm mycke å fundera på nu! Men lite trist å ha samma mönster i båda rummen isåfall så då kanske vi kör på den vi först tänkte i sovrummet från Osborne & little...




  

Gomorgon

Publicerad 2008-08-18 10:23:09 i Pyssel & projekt

Här hemma har vi klivit upp för drygt en halvtimme sen... måste nog försöka komma mig i säng tidigare på kvällen så kommer vi upp lite tidigare oxå! Tror ja ska börja dagen me en prommis i de lite regntunga vädret å hoppas att vi klarar oss undan regnet...

Igår kväll började ja äntligen me gardinen till köket! Var ju på tiden om man säger så.... Sydde klart allt förutom överkanten då ja måste ha kardborrebandet till de som ja ännu inte shoppat. Men idag ska ja iväg me mamma å göra det. Så ikväll kanske de hänger en gardin på plats : )


Söndag

Publicerad 2008-08-17 11:23:39 i Allmänt

Äntligen har ja fått upp lite fler auktioner på Tradera!! Är så skönt å rensa bort å kanske få in en liten slant på köpet... så kan man shoppa nå nytt : ) Har nyss suttit å kollat lite efter kläder på Tradera å man kan hitta mycke nytt! Hoppas ja gör nåt fynd till Isa för har hittat lite auktioner som ska bevakas.

På ett tag ska jag å Isa åka me mamma å pappa å hälsa på hos min faster i hennes nybyggda stuga!! Alltid skoj å se nu när dom fått de mesta klart. Ha en skön söndag!

Svenska Hem 08/09

Publicerad 2008-08-16 15:07:24 i Inredning & inspiration

Har just kommit hem efter en sväng på Svenska Hem där nya katalogen fanns : ) Så nu ska ja sätta mig å kolla igenom om ja hittar nå fint vardagsrumsbord å tv-bänk. Vill ha i vitt men har inte bestämt mig för om de blir högblankt eller ej...

Åkpåsar del 2

Publicerad 2008-08-15 23:45:32 i Dagarna med prinsessan

Nu har jag nog hittat åkpåsen ja vill ha tackvare tipset från Jenny, super tack för de tipset! Så bra de kan vara me bloggen ibland... för har sett bilder på den tidigare men inte klurat ut va de var för märke.

Märket är Simpleworld å säljs i deras egen webshop för 1095:- helt ok pris för den delen oxå! Blir nog en babyrosa eller cerise... men fanns bara bild på den babyrosa så har mailat å frågat om dom har bild på den andra. Även den här limegröna var härlig i färgen! Hihi skulle vara kul me några olika å ta den man känner för den dan ; )


   

Åkpåsar

Publicerad 2008-08-14 22:50:27 i Dagarna med prinsessan

Är på jakt efter en åkpåse till vagnen i vinter... men har inte ritktigt hittat den perfekta ännu. Hade viljat ha en helrosa... någon som vet vart man kan hitta det? Här är i allafall några jag har hittat...


♥ 7 A.M. blanket 212, 1875:- hos Bonti
♥ 7 A.M. le sac igloo, 1295:- hos Bonti
♥ Elodie Details Cherry blossom bird, 995:- hos Barnlycka.se

Idag...

Publicerad 2008-08-14 21:23:06 i Dagarna med prinsessan

...har vi bara varit hemma. Isas mormor å morfar har varit förbi å hade lunch med sig. Å presenter fick Isa när dom varit på semester. Sen har jag rensat ut en massa från min garderob som ska upp på Tradera nu. Har även ringt kyrkan å kollat tid för dopet... tyvärr gick de inte helgen vi hade tänkt oss så får bli först i oktober.

Favoriten just nu är att stå de vill hon göra mest hela tiden! Se så nöjd hon är då : )


Skallran

Publicerad 2008-08-13 10:46:11 i Dagarna med prinsessan

Igår när vi gick till stan så ser ja helt plötsligt att Isa ligger å håller i sin skallra! Har inte tidigare sett att hon greppar i saker... bilden tog jag me mobilen så är inte den bästa.




Nu ska vi ta en promenad å sen är de tvättstugan som gäller... Isa verkar ha blivit en riktig kräkbebis nu så klädförrådet börjar ta slut även mitt för den delen då de oftast kommer på mig me!

Bloggkoll...

Publicerad 2008-08-12 17:44:19 i Tips

...måste vara de bästa som finns för å ha koll på alla bloggar som uppdateras. För er som inte vet va det är kan ni läsa det här.

Så här såg de ut för mig tidigare idag... blir lätt så om man inte kollar in bland bloggarna varje dag!! Men har hunnit läsa ikapp lite nu å sen läser man ju inte riktigt allt på alla bloggar då skulle man ju inte få göra annat ; )



Om ni vill lägga till min blogg på Bloggkoll kan ni klicka på loggan nedan.

Rea fynd

Publicerad 2008-08-12 17:08:58 i Shopping

Har idag gått in till stan en sväng för att jag skulle kolla lite på material till å göra dopkort... men hittade inte de ja ville ha. Så blir nog att ja beställer kort från nätet istället.

Men fyndade lite helt andra saker på rea! Jag som nästan aldrig hittar nå på rea hittade nu lite kläder till Isa på Lindex... jeans för 29:50(!!!) har likadana men i mindre storlek som ja shoppat till ordinare pris 149:- för några veckor sen å trodde då de var höstnytt... väldigt skumt att dom var så mycke nersatta... trodde först nån bara hade hängt dom fel. Men nångång måste man ju ha lite tur : ) Blev även en rosa t-shirt i större storlek å sockar på rean där...




Sen var ja in på Åhlens å fyndade ett tyg för halva reapriset så 30:-/meter har ja betalat... blev sugen på å ha de i köksfönstret nu istället för de randiga ja shoppat tidigare, men har inte bestämt mig än om det blir så eller om de kanske blir lite kuddar till soffan.



Såå skönt...

Publicerad 2008-08-10 18:06:14 i Hemma hos oss

...att jag äntlgen har putsat fönstrena i köket!! Skulle bara vara gjort för hundra år sen... Här kommer bilder på hur fönstret ser ut färdig putsat å sen me lite blommor. Nu är de bara gardinerna som saknas å dom SKA jag sy i veckan, måste bara å inhandla gardinstången först. Ska ha en sånn modell där man fäster gardinen me kardborre. Tyget har ja köpt för länge sen å ni kan se det här.


Nolia mässan 2008

Publicerad 2008-08-10 17:14:41 i Allmänt

Igår var vi på Nolia mässan i Piteå... tyckte som vanligt att de inte var så mycke å kolla på, men dit de ska man alltid : ) Men man kan ju missa nåt om man nu inte far dit oxå ; ) Blev alltså inte så mycke shopping endast nå rengöringsmedel... 

Vi var även en sväng in till stan i Piteå å kollade runt lite... hittade bara ett par byxor till mig själv. Lite pösiga jeans inte alls min stil å shoppa sånna, men var sköna!








Tips - Bloggdesign

Publicerad 2008-08-10 14:37:55 i Tips

Måste tipsa om en super bra sida då man vill lära sig lite mer hur man ändrar designen på blogg.se... Designa Din Blogg.

Där har ja lärt mig mycke... men vet att ja inte fått till allt hundra än här på sidan men måste bara ha tid å sätta mig å fixa det. Har senaste tiden prioriterat att skriva här å sen läsa alla bloggar ja följer!

Nä nu ska ja återgå till de ja höll på me för Isa har sommnat så då måste man passa på. Återkommer senare ikväll me lite bilder å uppdateringar om helgen!

Dagen

Publicerad 2008-08-08 20:52:08 i Allmänt

Idag har de inte hänt mycke... vi har varit hemma å myst på hela dan. Nyss ätit en sen middag å nu ska jag å inhandla grädde till kladdkakan som sen ska avnjutas me en film.
Ha en trevlig helg!

Mysmorgon

Publicerad 2008-08-08 10:54:34 i Dagarna med prinsessan



Idag startades dagen som så många andra dagar me lite mys i sängen på morgonen... Jag brukar vara lite halvsovande å Isa ligger å jollrar på bredvid : )

Idag kämpade hon på å försökte vända sig igen... men de gick inte riktigt vägen idag.

Regn

Publicerad 2008-08-07 13:04:17 i Allmänt

Nyss var de strålande sol å klarblå himmel här... men så helt plötsligt blir de mörkt i lägenheten så tittar ut å är stora svarta moln som drar in å dröjer inte länge tills regnet öser ner. Skönt att ja inte hade nå planer på att gå ut idag... ska försöka fixa lite här hemma nu när Isa sover å sen myser vi ner i soffan när hon vaknar...


Isa 2 månader

Publicerad 2008-08-06 23:25:57 i Dagarna med prinsessan

Idag är Isa 2 månader! Oj så tiden går fort tyckte att de var nyss vi var på BB å fick se våran tjej för första gången. Händer mycke saker me Isa nu...


♥ Hon ler så man smälter, ibland bara när man tittar på henne eller då man busar lite.

♥ Har lyckats vända sig några gånger från rygg till mage men går rätt trögt ännu.

♥ Gillar å ligga i sin babysitter å titta på nallen.

♥ Ligga på mage kan vara poppis ibland, så skönt så hon slocknar på stört vissa gånger.

♥ Följer oss me blicken känns som att hon är så mycke mer me nu.

♥ En favorit är å stå också men ibland blir man lite trött i benen.

♥ Vägrar ta tutte å tummen försöker hon förbrilt med men blir mest hela handen in i munnen.

 

H&M hösten 2008

Publicerad 2008-08-06 12:06:02 i Dagarna med prinsessan





Lite kläder som står på önskelistan till Isa... blir nog en beställning snart!

♥ Haklapp Hello Kitty 29:50
♥ Ljusrosa body 49:50
♥ Brun velourcardigan 79:50
♥ Jeansklänning 129:-
♥ Rosa & bruna strumpbyxor 2-pack 98:-
♥ Bruna velourbyxor 49:50
♥ Cerise body 49:50
♥ Ceriserandiga trikåbyxor 59:50
♥ Ljusrosa cardigan 149:-

Kladdkaka

Publicerad 2008-08-06 10:56:03 i Mat & bak

Emmy efterlyser i sin blogg I huvudet på Emmy de perfekta receptet på kladdkaka. Å ja tycker ju att ja har bland de godaste receptet på just de som ja smakat : ) Å brukar inte se just den varianten me blockchoklad så ofta. Men den blir super god å kladdig! Så Emmy nu är de bara å sätta igång å baka ; )

INGREDIENSER
150 g smör
3 dl socker
3 ägg
2 3/4 dl vetemjöl
150 g blockchoklad

GÖR SÅ HÄR
Smält smör och blockchoklad i en stor katrull. Ta bort från värmen, rör i socker, ägg och mjöl. Häll i en form. Grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 30 min. Tiden kan variera lite beroende på ugn å hur kladdig man vill ha den.

Tycker den blir godast å kladdigast om den nästan är lite lös när man tar ut den från ugnen å sen får stå kallt å stelna till. Men de kan vara svårt å avgöra när den är lite lös : ) å om den är för lös så stelnar den som aldrig riktigt... så ha den hellre lite längre än för kort om du är osäker.

Om man vill kan man smälta blockchoklad som garnering. Servera den gärna me grädde eller glass till.

Uppdatering 080808:
Bakade en igår å hade den då i ugnen 20 min å formen ja använde var 23 cm i diameter.... så beror ju lite på hur stor form man har å hur tjock den blir hur länge man ska ha den i ugnen!

Skön natt

Publicerad 2008-08-06 09:05:34 i Allmänt

Isa har varit sååå snäll i natt å bara väckt mig en gång vid tretiden för mat! Sånna nätter gillar vi : ) Nästan hela förra veckan var de så oxå... så vi kan hoppas på att de är en ny trend!

Idag vet vi inte riktigt va vi ska hitta på... är mulet å trist ute... kallt oxå för den delen känns som att sommaren är slut för i år för nu har de ju varit kallt i nästan en vecka. De enda positiva me de är att ja kommer mig ut på lite promenader nu... har gått en längre sväng nu i tre dagar så tror ja tar en paus idag.

BVC

Publicerad 2008-08-05 15:48:02 i Dagarna med prinsessan

Idag på förmiddan har vi bara varit hemma å latat oss... Men klockan två hade vi tid för 2 månaders kontrollen hos läkaren så vi tog en promenad dit. Allt såg bara fint ut å Isa var så snäll hela tiden. Var även dags för vägning å mätning då de var en månad sen sist...nu väger hon hela 5700 g å är 56,5 cm lång. Så hon har gått upp drygt 1 kilo å blivit 3 cm längre på en månad.

Morgon prommis

Publicerad 2008-08-03 17:05:05 i Allmänt

Dagen startade me en promenad... har blivit riktigt kyligt nu å var säkert bara runt 10 grader så då är de skönt å gå. Isa sov så gott i vagnen som hon oftast gör när vi är på promenad.

Senare har vi varit å hälsat på en kompis som fick en liten kille för 2 veckor sen... hur liten å söt som helst. Å nu ska vi iväg på middag hos mamma å pappa så vi flänger runt hela dan : )

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela