Rosadagar

Smakisarna

Publicerad 2008-10-31 09:59:17 i Dagarna med prinsessan

Ja hur går de me smakisarna för Isa? Potatisen var ju ingen hitt alls... såg mest ut som att hon skulle spy av den. Så när vi testat den i 3 dagar gick vi över till palsternacka. Första dan var de ungefär samma som me potatisen såg verkligen inte gott ut.... men igår för andra gången hon fick den så de betydligt godare ut! Allt kom inte ut på en gång... så kanske nåt hon gillar : ) Ska testa me de idag igen.

Eller så är de kanske att hon börjar vänja sig å få nåt skumt i munnen nu : )

Tandborsten

Publicerad 2008-10-31 09:53:12 i Dagarna med prinsessan


Tandborsten var visst en favorit... kliar väl skönt me den i munnen : ) Vi får väl se va hon tycker om tandkrämen sen, den lär ju säkert inte vara en lika stor favorit om ja får gissa...

Pastapanna

Publicerad 2008-10-29 20:49:42 i Mat & bak

Här kommer receptet på pastapannan som jag å K lagade till lunch igår... de var riktigt gott å lätt å göra så de kommer lagas igen. Hittade receptet på Vickans matblogg Matplatsen.org.




INGREDIENSER 4 portioner

400 g köttfärs
1 burk creme fraiche paprika & chili
2 dl matlagningsgrädde (använde Milda mat extra)
1 gul lök
ca 8 färska champinjoner
1 liten burk majs
salt & peppar
smör att steka i

pasta


GÖR SÅ HÄR
Koka pastan al dente och låt rinna av. Hacka löken och skiva champinjonerna. Stek dessa hastigt i smöret och häll sedan ner färsen. Låt steka en stund. När färsen fått färg så ha i majs, creme fraiche och matlagningsgrädde. Smaka av med salt & peppar. Häll i pastan i pannan och blanda om. Klart!

Dagens middag

Publicerad 2008-10-29 20:18:59 i Mat & bak

Idag blev de Sweet chili wok med ris till middag enligt matsedeln! Har ju inte blivit så mycke av matsedeln ja gjorde förra veckan eftersom vi började kakla i köket.

Lovade å bjuda på lite recept... men dagens mat var ingen favorit hos mig. Så blir inget recept på de... men för er som vill ha de ändå kan kolla in hos Åse på hennes sida 56kilo.se.

Tänkte istället bjuda på ett recept som jag å K lagade till lunch igår... men de kommer i ett eget litet inlägg.

Inredningsprogram

Publicerad 2008-10-28 19:55:19 i Inredning & inspiration


På torsdag har inredningsprogrammet Nytt läge säsongspremiär. I programmet får en familj hjälp att hitta sin drömbostad å en annan får hjälp att inreda sitt nya hus.

Många inredningsprogram som går på tv just nu... måndag-torsdag är de ett varje kväll. Så här ser min TV vecka ut me inredningsprogram.

Måndag: Design Simon & Tomas, TV 3 kl 20.00
Tisdag: Äntligen hemma, TV 4 kl 20.00
Onsdag: Roomeservice, Kanal 5 kl 20.00
Torsdag: Nytt läge, TV 3 kl 21.00

Nä nu är de dax för Änligen hemma : )

Vilken färg på åkpåsen?

Publicerad 2008-10-27 22:43:28 i Barnsaker

Kan inte bestämma mig för färg på åkpåsen... rosa ska den vara : ) men vilken nyans är då frågan? Skriv gärna va ni tycker! Åkpåsen har ja hittat hos Bonti å de är märket Simpleworld på den.

Pasta med fläskfilé i rosépepparsås

Publicerad 2008-10-27 22:25:26 i Mat & bak

Dagens middag lagade pappa åt oss eftersom att vårat kök är kaos just nu... så tänkte bjuda på de receptet! Blev pasta me fläskfilé i rosépepparsås. Inga direkta måtangivelser i receptet... men man får krydda å smaka helt enkelt.



INGREDIENSER
Fläskfilé
Matlagningsgrädde (brukar använda Milda mat extra)
Rosépeppar (finkrossas i mortel)
Svartpeppar (endast lite)
Salt
Pasta

GÖR SÅ HÄR
Stek fläskfilén, salta å peppra den. Lägg finkrossad rosépeppar på fläskfilén och häll sedan i matlagningsgrädden. Serveras med pasta.

Rolig läsning

Publicerad 2008-10-27 11:53:06 i Inredning & inspiration



Dessa två roliga tidningar damp nyss ner i brevlådan... så nu ska ja passa på medans Isa sover, lägga mig i soffan å bara läsa å njuta!

Hoppas ja hittar lite julinspiration oxå... ljusstaken ja bloggat om tidigare verkar inte finnas på Ellos nå mer : (  jag som inte hunnit beställa den! Så måste hitta nå annat till köksfönstret...

Kväll

Publicerad 2008-10-26 21:53:39 i Dagarna med prinsessan

Nu har ja äntligen varit duktig å lagt upp en del auktioner på Tradera! Men har ännu mer å lägga upp... men får ta de lite eftersom!

Nu ska ja hoppa i sängen å läsa lite innan de är dax för å sova... Isa somnade ju såklart en timme tidigare än vanligt... inte förstår ju hon att man ställer om klockan : ) Så imorgon är de nog bara å kliva upp lite tidigare än vi brukar.

Update matsedeln...

Publicerad 2008-10-26 19:27:37 i Mat & bak

Går inte så bra å följa min matsedel för tillfället... till gårdagens middag hade ja glömt å shoppa en viktig ingrediens så då fick de bli nå helt annat. Idag började vi me kaklet i köket = kaos där... så då ids man inte laga nåt, blev köpes pizza nyttigt å bra ; ) Sen imorgon har vi ju fortfarande kvar fogningen... så då blir de middag hos pappa.

Kakling pågår

Publicerad 2008-10-26 12:51:18 i Hemma hos oss

Nu är vi äntligen på g me kaklet i köket... tog ju bara sitt lilla tag!! Så senare i veckan kan ja förhoppningsvis visa de färdiga resultatet.

Premiär för smakisar

Publicerad 2008-10-26 00:14:43 i Dagarna med prinsessan


Idag var de dax för den första smakportionen för Isa... blev potatis me bröstmjölk. Men vidare poppis var de inte hon grimaserade mest. Men att dricka vatten från glas de älskar hon verkligen!

Dagens shopping

Publicerad 2008-10-26 00:00:07 i Shopping

Dagens shopping till Isa blev en tunika å kofta från H&M... Vi har haft en bra dag me promenad till stan i de härliga höstvädret!

Full fart

Publicerad 2008-10-23 20:11:54 i Dagarna med prinsessan

Här har de varit full fart hela dan.... städning å tvättning! Har de sista kvar i tvättstugan än men ska bli så skönt när ja är klar!! Isa har just somnat... ikväll somnade hon lätt som vanligt. Men igår kväll trodde ja aldrig hon skulle somna, hon var helt speedad å levde rövare i sängen! Men till slut slocknade hon men klockan var först efter 22...

Imorgon ska vi bara SLAPPA hela dan... kanske ta en promenad till stan eller kanske hälsa på K om hon ska vara hemma. Vi får helt enkelt se va vi har lust me...

Matsedel

Publicerad 2008-10-22 23:14:47 i Mat & bak

Var ett tag sen ja gjorde en matsedel nu... men nu har ja gjort en för en hel vecka! Har även testat å beställa hem mat via webben, så imorgon mellan 19-21 så ska vi få allt levererat hem. Har aldrig testat de tidigare för är ganska nytt att man kan göra de här i stan...

Så här ser kommande vecka ut... recept kommer upp eftersom!

Torsdag: Thaiwok me lövbiff och ris
Fredag: Tacos
Lördag: Fläksfiléspett med krämig morotspasta
Söndag: Snabba kycklingen
Måndag: Spagetti och köttfärssås
Tisdag: Palt
Onsdag: Sweet chili wok med ris

Babysim

Publicerad 2008-10-22 11:31:07 i Dagarna med prinsessan

Nu har vi anmält oss till babysim som börjar den 2 november. Ska bli skoj å se va hon tycker om det... bada i badkar älskar hon i allafall! Så nu ska ett par badbyxor inhandlas... dom nedan såg ja tidigare på Barnens Hus.

Jul inspiration

Publicerad 2008-10-21 21:46:06 i Inredning & inspiration

Än är de ju ett bra tag kvar till jul... men tycker de dyker upp julsaker överallt nu! På Coop var de nog redan förra veckan dom tagit fram julsakerna...

Brukar inte ha så jätte mycke julpynt här hemma men fastnade för den fina ljusstaken från Ellos... tror den ska få flytta in i köket till jul. Å sen tycker ja Spira har så fina tyger!! Brukar inte direkt byta till julgardiner... så är sugen på å göra en tavla av Staden tyget.

Nytt inredningsprogram

Publicerad 2008-10-20 22:22:38 i Inredning & inspiration

Såg just reklam på kanal 5 om ett nytt inredningsprogram... för den hopplösa hemmasnickaren.

Programmet vänder sig till alla hemmafixare som fastnat i renoveringsträsket. Med hjälp av en riktig snickare får de mest uppgivna hemmafixarna att våga öppna verktygslådan igen.

Känner du kanske igen dig?! Då kan ni söka till programmet här ; )

Tand nr 2

Publicerad 2008-10-20 22:08:14 i Dagarna med prinsessan

Igår märkte vi att tand nr 2 börjat titta fram den me! Även den nere... vart ska detta sluta?! Inga fler tänder nu tack : ) Än så länge har hon inte bitit mig å hoppas inte de sker heller... för de lär ju göra h-vetes ont!!

Helgen

Publicerad 2008-10-20 10:28:25 i Allmänt

Blev en bloggpaus i helgen... var mycke me dopet på lördag å söndag softade vi bara. Hela veckan har de varit ganska fullt upp me planering så var sååå skönt å bara ta de lungt igår!

Kommer uppdatering om dopet senare... måste få bilderna av min bror som var fotograf.

Dopet

Publicerad 2008-10-17 22:21:44 i Isas dop

Imorgon är de dax för dopet... känner mig lite små stressad just nu som att ja glömt en massa! Men de blir säkert bra. Ska packa ihop de sista nu å sen försöka gå å sova... Isa har inte somnat ännu å de är ju lite ovanligt för å vara henne... hoppas hon gör de snart!

Premiär

Publicerad 2008-10-17 22:09:57 i Dagarna med prinsessan

Idag har vi premiär ätit på restaurang me Isa... gick hyfsat bra men man blir ju lite små stressig så fort hon börjar pipa å tänker att dom andra blir störda. Hon fick till å me en liten leksak å pilla på av personalen å den uppehöll henne ett tag i barnstolen.

Vi valde en rätt lugn restaurang vart de inte brukar vara så super mycke folk... men maten den är suuuper god!

Uppåt väggarna

Publicerad 2008-10-16 22:24:38 i Hemma hos oss

Igår fick vi äntligen upp lite grejer på väggarna!! Var på tiden kan man ju säga... blev en tavellist i köket å en tavla ovanför soffan.

Vet inte riktigt va ja ska ha på tavellisten men de får bli tygtavlan å nå ljuskoppar ett tag...





Följetongen stolsdynan...

Publicerad 2008-10-15 13:17:36 i Barnsaker

Brevbäraren ringde nyss på dörren å tänkte då att nu ÄNTLIGEN kommer min stolsdyna som ja beställt... å de stämde! Men lyckan varade inte länge, öppnade paketet å synade dynan på en gång å givetvis så finns de färg fläckar även på denna!!! Inte alls lika många men några stycken finns faktiskt där... SUCK!!!

Webshopen ja beställt från kan ju inte ens ha kollat att den var ok innan dom skickat den! Nu blev ja spy less! Mailar nog å säger att dom får tillbaka båda å så köper ja den nånannanstans... Vill ju ha en omgående då hon börjat sitta i stolen nu!

Vill ha från Ikea

Publicerad 2008-10-15 09:46:22 i Inredning & inspiration

Hmmm vart tog inredningsinläggen på bloggen vägen?? Verkar som de mesta kretsar kring Isa här just nu... Men ska försöka bättra mig å blanda för ja ÄLSKAR ju inredning!

Här kommer lite vill ha grejer från Ikea... har fått nån dille på tyger å vill ha många olika! Men problemet är bara vart ja ska ha dom...

Märks ju inte alls på dessa grejer vilken färgskala ja gillar ; )



♥ SMÄRT bordslampa 179:-
♥ GUNILLA metervara 49:-
♥ KORT konstkort 25:-

Stressad

Publicerad 2008-10-14 22:08:59 i Isas dop

Börjar känna mig lite smått stressad inför dopet... allt är inte alls så genomtänkt å planerat som ja brukar! Vet inte ännu riktigt hur ja ska dekorera borden... är runda fula furu bord som ja hade viljat dölja me en duk. Men har då inte hittat nåt som funkar, så måste nog leva me att man ser furun ; )

Sen hade ja tänkt mig små ljuskoppar från Ikea med en blomma i... måste kanske åka å kolla läget på va som finns i blomaffärn imorgon!! Å så kanske man måste beställa/boka så de finns på lördag när ja ska ha dom...

Nä nu ska ja hoppa i säng å läsa ett tag... var så skönt när ja gick å la mig tidigt igår, kände mig för engångs skulle rätt utvilad imorse! Men var mindre kul me anledningen till att ja la mig tidigare... hade sprängande huvudvärk!

Barnstolen invigd

Publicerad 2008-10-13 09:35:49 i Dagarna med prinsessan

Igår invigde Isa sin barnstol... gick hur bra som helst. Så nu är hon lite nöjdare när hon får sitta å titta på när vi äter... roligare de än att ligga på govlet å inte se va som händer, klart man blir lite sur då ju!

Men tyvärr så har ju fortfarande inte dynan kommit... börjar bli riktigt less nu!! Så vi fick sätta en kudde där bak...


Första tanden

Publicerad 2008-10-12 22:30:55 i Dagarna med prinsessan

Ja nu har ja lyckats få ett bildbevis på Isas första tand... var som ja skrev tidigare inte de lättaste å få en bild! Men här kommer en... Måste nog läsa på om när man ska börja borsta den?! Har inte alls koll på läget... men än så länge ammas hon ju bara.

Tänder?!

Publicerad 2008-10-11 17:13:41 i Dagarna med prinsessan

Tror ja skymtar en tand som håller på att komma upp på Isa! Tänkte fota... men ja de var inte de lättaste kan ja säga. Så får återkomma me bildbevis.

Dagens fynd

Publicerad 2008-10-10 21:00:54 i Shopping

Blev en sväng till Storheden (ett shopping område utanför stan för er som inte vet...) tidigare idag... Blev en sväng på både Lindex å H&M. Blev bara shopping på H&M där ja hittade två pikétröjor till fyndpriset 19.50 per st... är i storlek 80 så perfekt å ha till våren!


Funderingar...

Publicerad 2008-10-10 13:00:07 i Allmänt

Vet inte riktigt va ja ska hitta på nu... mamma var förbi å tog me sig Isa på promenad till stan. Kanske hoppar in i duschen så far vi iväg å rantar en sväng när dom kommer tillbaka. Inte för att ja vet var vi ska fara : ) Men tror inte ja orkar sitta här hemma hela dan...

Sambalkotletter

Publicerad 2008-10-10 12:56:00 i Mat & bak

Idag har ja lagat mat till lunch... händer inte så ofta. Har oftast matlåda från middan som ja äter till lunch. Skulle göra de här receptet igår till middag men då blev vi slöa när dom skulle vara så länge i ugnen så vi köpte mat istället. Så var ju tvungen å göra nåt av kotletterna som var framtagna från frysen idag! Gick iallafall himla fort å göra klart förutom tiden i ugnen då...


INGREDIENSER 6 portioner
6 fläskkotletter, med eller utan ben
5 dl grädde (jag använde Milda mat extra)
3 dl creme fraiche
1/2 dl soja
1-2 msk sambal olek
3 vitlökslyftor

GÖR SÅ HÄR

Lägg kotletterna i en ugnsform. Blanda i hop såsen och häll den över. Ställ in i mitten av ugnen, 175 grader, ca 1 h 30 min. Vänd kotletterna efter halva tiden. Servera med ris.

Stolsdyna

Publicerad 2008-10-09 21:52:27 i Barnsaker

Å va ja är less... beställde en Polkadot Design stolsdyna den 23 september å fick hem den bara nån dag senare. Beställde den rosa å har tidigare läst att de var problem me dessa... typ färgfläckar... å oturligt nog så får ju ja ett sånt exemplar!!

Mailar webshopen å dom ska skicka en ny genast... men när den inte dyker upp får ja maila igen. Då har dom kollat igenom lagret å alla dom har är de fel på, suck! Nu väntar dom på nya från Polkadot... hoppas dom kommer snart!! Vill ha den nu!

Inbjudningskort

Publicerad 2008-10-09 21:45:54 i Isas dop

Tänkte visa en bild på hur inbjudningskorten till dopet ser ut nu när alla fått dom... Velade länge om ja skulle beställa färdiga eller göra egna... men blev tillslut att vi beställde färdiga, vi var ju ute lite i senaste laget oxå så å pyssla ihop egna tar ju lite tid. Korten är beställda från Calligraphen.

Nya kläder

Publicerad 2008-10-09 21:33:15 i Isas dop



Här ser ni Isas nya kläder som hon ska ha på sig efter dopet...

♥ Rosa tröja H&M
♥ Brun manchesterklänning Lindex
♥ Rosa strumpbyxor med hjärtan H&M

Dagen

Publicerad 2008-10-08 21:42:03 i Dagarna med prinsessan

Startade dagen me en kortare promenad då ja inte är helt frisk än... har hosta som envist ska hålla sig kvar! På eftermiddan har vi varit på fika me dom trevliga mammorna i föräldragruppen. Var tänkt att vi skulle på babysång först... men de blev fika istället å de var trevligt då man hinner surra lite mer : )

Blev en snabbsväng på stan efter fikat... å nu är Isas efter dopet kläder fixade, skönt!

Nu är de dax å se dagens inspelade avsnitt av Roomservice!

Äntligen hemma

Publicerad 2008-10-07 11:07:59 i Inredning & inspiration



Äntligen hemma är tillbaka ikväll i en sprillans ny tappning som dom skriver på tv4.se. Den stora nyheten är att Äntligen hemma teamet har köpt ett hus som de ska totalrenovera in- och utvändigt.

Blir spännande å följa så ikväll sitter ja bänkad vid tv:n klockan 20... eller så spelar ja in så ja får se de ifred när gumman somnat : )

Önskelista

Publicerad 2008-10-07 08:55:27 i Isas dop

Eftersom att de är många som frågat va Isa önskar sig i dop present tänkte ja lägga in lite förslag här... men var inte de lättaste å komma på : ) Men här kommer några förslag.

♥ Presentkort från Thords Foto i Gammelstad
Bästa boken om mig
♥ Sångbok med cd
♥ Presentkort från Isa Form
♥ Halsband
♥ Kläder från storlek 68 å större

Kladdkakemuffins

Publicerad 2008-10-07 08:30:20 i Mat & bak

Igår var jag hos mamma å vi bakade ännu en omgång till dopet... blev dessa supergoda kladdkakemuffins! Men de snålas inte på sockret ; ) är hela 6 dl!!



INGREDIENSER till kakan:
4 ägg
6 dl socker
4 tsk vaniljsocker
2 krm salt
8 msk kakao
3 dl mjöl
200 g smällt smör
30 folieformar (av mazarintyp)


GÖR SÅ HÄR
Blanda detta och klicka i smeten i formarna. Det räcker med ca 1 msk/form!! Ställ in i ugnen 10-12 min på 200 grader.


INGREDIENSER till fyllningen:
100 g smör
2 tsk vetemjöl
4 msk socker
4 tsk kakao
1 dl mjölk
1 dl vispgrädde


GÖR SÅ HÄR
Smällt smöret i en kastrull. Tillsätt mjöl, socker och kakao. Rör om till en slät smet. Häll i mjölk och grädde och koka ihop tills det tjocknar, ca 5 min, och låt det svalna något. Häll det sedan i formarna, inte så det täcker hela kakan utan lämna en liten kant runt om. Ställ sedan in dem i frysen och låt stelna. Och sen plockar man bara fram dem strax innan de ska serveras, de smakar bäst lite halvtinade.

Smakisar

Publicerad 2008-10-06 22:12:16 i Dagarna med prinsessan

Hade ju tänkt börja me smakisar nu när hon blivit 4 månader... men då fick ja idag på BVC veta att dom nya rekomendationerna är att man ska börja först när dom är 6 månader. Å tills dess ska man helamma... hmm verkar ändras OFTA alla rekomendationer som finns!?!

När har ni börjat ge era små smakisar? Känns inte som att ja tänker vänta tills hon är 6 månader... men som hon sa på BVC att de är ju rätt skönt å amma om man inte har problem me de. Å ja de är de ju säkert... man behöver inte tänka på att ha me sig mat när man ska iväg å så... jaja vi får se när vi börjar är ändå lite sugen å vet inte hur länge vi väntar : )

Isa 4 månader

Publicerad 2008-10-06 22:04:05 i Dagarna med prinsessan



Idag blir Isa 4 månader! Vi har varit på BVC för vägning å mätning... hon väger nu 7210 g och är 61,5 cm lång. Här kommer lite grejer som gäller just nu... kanske inte så intressant å läsa för er men bra för mig å kunna kolla tillbaka hur de var.

♥ Vänder sig utan problem från rygg till mage nu... en gång har hon lyckats vända sig tillbaka. Men tror mest de var av en slump för hon har inte ens varit nära nån fler gång.
♥ ALLT ska in i munnen... suger å tuggar på de mesta! Dregglar som bara den då oxå...
♥ Hon har hittat tummen men den är aldrig inne några längre stunder i munnen... suger lite grann på den.
♥ Hon helammas ännu å äter me 2-3 timmars mellanrum på dagtid.
♥ Sover för natten runt 20-21, äter en gång på natten, vaknar vid 7 för mat å sen somnar vi oftast om till runt 8.
♥ Gillar å bada i badkaret.

De snöar!!

Publicerad 2008-10-04 10:27:22 i Allmänt

Nä nu jäklar snöar de här... brrr är kallt ute oxå!

Har inte bestämt va vi ska hitta på idag... U har tävling i stan så vi kanske åker å kollar på den... men inte direkt så lockande me tanke på vädret!! Så kanske blir stan en sväng istället...

Fredag

Publicerad 2008-10-03 21:38:24 i Dagarna med prinsessan

Äntligen har hon somnat... var väldigt orolig å små grining idag vid lägdags oxå. Inte alls likt henne, men de kanske är nån ny fas på intåg eller så är hon oxå bara lite snorig å smålessen... vi hoppas på de senare!

Här blev de hämtmat till middag idag då sambon kom hem sent... nu monterar han vår nya tv-bänk å ja ska titta in hos mina favorit bloggar : ) Ha en fortsatt trevlig fredag!

Bakdag

Publicerad 2008-10-03 13:24:14 i Isas dop

Nu är ja hos mamma å vi ska börja baka lite till Isas dop som är om ca 2 veckor... kan ju vara bra å vara ute i god tid me nånting för engångsskull : )

Blir till å börja me dumlekakorna som ja bakat tidigare. Sen ska vi prova på ett nytt recept på kladdkakemuffins som ja hittat hos Vickan på matplatsen.org. Gör bara en test omgång av dessa så vi ser om de är nå vi ska baka fler av sen...

Visningen

Publicerad 2008-10-03 12:19:41 i Husplaner

Oj oj oj säger ja bara om huset... Till och med för oss kändes de som att de var alldeles för mycke å göra!! Kändes som att källaren bestod av rör hit å dit. Sen resten var bara å spränga nästa som att man skulle bygga nytt : ) Sen så fick man även nå skrotnissar till grannar = inte så skoj å går ju inte å göra så mycke åt saken heller!

Nä vi får fortsätta å spana... men huset vi kollade å budade på först ligger fortfarande kvar på hemnet. Lite skumt då den som la budet över ville skriva papper dan efter. Så vi får se va som händer me de...

Ny husvisning

Publicerad 2008-10-03 09:37:41 i Husplaner

Idag ska vi iväg å kolla på ett nytt hus... de här objektet är tvåplanshus med källare. Vi missade den öppna visningen eftersom vi då var så inställda på de andra huset så blir en privat visning... I de här huset är de ännu mer å göra än de förra : ) + att de är ju ett större hus...

Vi får se va vi tycker om planlösningen... ser lite klurigt ut å få till de bra på övervåningen men mycke lättare om man får se de i verkligheten istället.

Nä nu ska vi göra oss klara så vi kommer oss iväg i tid!

Babel

Publicerad 2008-10-02 23:05:41 i Inredning & inspiration

Ett Babel kakfat från Koizol har äntligen flyttat in i mitt kök, fick de i present när ja fyllde år. Invigde de idag men me nå helt annat än kakor : ) Passade utmärkt å fylla de me allt man ska ha till tacos!

 

Roomservice - Kockens nya kök

Publicerad 2008-10-02 22:48:13 i Inredning & inspiration

I gårdagens avsnitt av Roomservice var de ett kök som skulle fixas... tycker de är extra skoj å se när just kök ska göras om! Blev ett kök helt i min stil med vita högblanka luckor å svartbänkskiva som även fortsätter upp som stänkskydd. Dessa är av kompositmaterialet Corian® hade kunnat tänka mig de i framtida kök... men är ju säker svin dyrt?! Har inte alls kollat prisläget...





Bilder från www.kanal5.se

Isa urform

Publicerad 2008-10-02 21:52:54 i Dagarna med prinsessan

Vet inte va som hände... men 5 minuter efter att vi lagt henne som vanligt runt 20.30 så börjar hon tok skrika! Riktigt lessen men lugnar sig lite ett tag sen tar de fart igen. Efter att tag spyr hon lite... äntligen har hon somnat om å hoppas de bara var nå tillfälligt. Kanske lite magknip..?

Roomservice är tillbaka

Publicerad 2008-10-01 12:01:36 i Inredning & inspiration

Äntligen är mitt favorit inredningsprogram tillbaka me nya avsnitt ikväll! Gissa vem som sitter klistrad vid tv:n då : )

Så här skriver kanal 5 om säsongen:


Johnnie och Mattias tar sig an ett helt radhusområde i den nya säsongen av Roomservice. I Segeltorp utanför Stockholm ska sex hus få varsitt rum renoverat av hantverkarduon som är inne på sin fjortonde säsong. Bland husägarna finns bland andra en fd kock som vill ha ett bättre kök, ett yngre par som flyttat från Södermalm till förorten för ungarnas skull och en tonårsfarsa som behöver hjälp med gillestugan.

Senare i höst är det några av Sveriges största sporthjältar som får hjälp av Johnnie och Mattias. Till exempel får Carolina Klüft och hennes man Patrik hjälp med en tillbyggnad på sitt hus i Blekinge.

Inredarna Jon Eliason och Lotta Bäcker är tillbaka och förra säsongens nytillskott Birger Lipinski och Malin Jensen kommer igen med nya projekt. Dessutom gör inredningsarkitekten Märta Friman premiär i Roomservice.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela