Rosadagar

Fondvägg i sovrummet

Publicerad 2009-04-28 09:35:04 i Inredning & inspiration

Vi har nog bestämt oss för att de blir en fondvägg i sovrummet nu... när vi var på vårmässa i helgen såg vi tapeten upphängd å till å me sambon gillade den! De trodde ja inte : ) Så den blir de mest troligt bakom sängen!

Vändning???

Publicerad 2009-04-27 22:12:46 i Dagarna med prinsessan

Isa somnade vid åtta ikväll igen... var samma visa igår oxå!!! Hoppas hoppas att hon nu går tillbaka till sina gamla sov vanor på kvällen. Har varit jobbigt å ha henne vaken till tio tiden... man hinner ju inte få någon egentid alls då!

Så ikväll har vi gjort nåt så roligt som att deklarera efter hon somnat ; ) SKÖNT att ha de avklarat, gick betydligt smidigare än ja tänkt i allafall!! Var ju super lätt att deklarera försäljning av bostadsrätt nu när man kan göra de på nätet.

Nä nu ska ja snart gå å sova... har både ont i skallen å väldigt ont i ryggen! Hoppas ja hinner me lite mer uppdatering imorgon... men tiden försvinner ju bara i ett nafs! Gonatt på er!

Första skorna

Publicerad 2009-04-24 23:13:35 i Shopping

Igår fick Isa äntligen sina första skor... dom var verkligen välbehövliga för hon går ju HELA tiden å måste ju kunna göra de ute oxå! Känns som att ja kollat överallt efter skor, men antingen har ja inte hittat några fina å om ja gjort de ja då har dom inte funnits i hennes storlek!

Så igår kom sambon hem me skor som han hittat... inte varje dag de är han som shoppar : ) Mest jag som står för den biten här hemma. Blev ett par silvriga Nike me lila sula... matchar ju till å me vagnen ; ) sulan alltså... Men blir nog bra me silvriga, skiten syns inte lika bra som på vita.

PO.P

Publicerad 2009-04-22 09:12:18 i Barnsaker

Fina kläder som gärna får flytta in i Isas garderob... nåt av plaggen ska ja absolut köpa, men blir ju lite dyrt me alla!



♥ T-shirt baby 145:-   ♥ Body baby 145:-   ♥ Byxor baby 245:-   
♥ Topp baby 145:-   ♥ Shorts baby 195:-

Sovrums renovering

Publicerad 2009-04-20 17:33:21 i Renovering av huset

I helgen som varit har vi äntligen kommit lite mer framåt med renoveringen av vårat sovrum. Har gått väldigt segt me den ett bra tag nu... Men nu har vi fått upp gipsskivorna i taket, fixat för spottar och för nån vecka sen grundade jag väggarna. Så ikväll ska sambon spackla taket... om allt går enligt planerna kan jag börja måla taket senare i veckan och väggarna efter de!

Blir vitmålade väggar... men har inte bestämt mig för om de ska bli nån fondvägg bakom sängen eller inte.

Isa är vaken

Publicerad 2009-04-17 20:51:24 i Dagarna med prinsessan

Isa är fortfarande vaken! Flera dagar nu på raken har hon somnat först vid 22... lite väl sent tycker vi! Somnar inte alls efter vällingen (som hon får vid åtta) som hon brukar. Nä hon ska ner på golvet å forsätta å busa... Tycker inte heller att hon sover mycke på dagarna! Så här har dan idag sett ut...

08.00 Vaknar
10.00 Somnar i bilen ca 15 min
11.45 Sover ca 45 min när vi är på prommis, vaknar så fort vi är tillbaka
16.00 Sover i bilen ca 30 min

Så totalt blir de 1,5 timmes vila på dan å natten har hon sovit 10 timmar 22-08... Hur mycke sover era små??

Tyg

Publicerad 2009-04-16 22:20:39 i Inredning & inspiration

Hittade ett fint tyg i Ikeas reklamblad som jag fick i brevlådan idag... varför har vi inte Ikea i närheten?!! Man kan ju inte åka 13 mil enkelväg för en tyg bit : ) Men men får spanna på de nästa gång vi åker upp! Är i allafall sugen på att sy kuddar till soffan.

Metervara Cecila från Ikea 25:-/m

Isa äter våran mat...

Publicerad 2009-04-15 22:49:04 i Dagarna med prinsessan

Idag gjorde ja en smarrig kycklinggryta som ja hittat på matplatsen.org... den kan ja rekomendera!

Kom på medans ja höll på att laga maten att Isa kanske skulle få testa våran mat. Så skippade saltet... å hon tyckte de var smarrigt hon me. Så nu tänkte jag börja ge henne våran mat då de passar istället för burkar, har inte alls läst på nåt om det... men nog borde man kunna börja med det nu va?? Har ju varit så slö innan å bara gett henne burkmat, inte alls nå hemmalagat har hon fått...

De blev sol tillslut!

Publicerad 2009-04-13 22:40:49 i Dagarna med prinsessan



Oj oj vilken härlig dag vi fick idag!!! Solen har strålat från en klarblå himmel! Så sista dagen av påskhelgen fick vi oxå äntligen sol.

På förmiddan var vi hela familjen på en riktig långprommis i de härliga vädret. Sen till lunch blev de grillning me kompisar som kom på besök... å såklart en massa slappande ute i solen!

När vi kom in hände en mindre rolig grej... Isa har trillat ner för trappen! Ussh va rädd man blir! Allt gick bra i allafall, hon var tok ledsen ett tag... men sen har hon varit sig själv hela eftermiddan, så skönt! Hon har ju tränat på att krypa i trapp hos min mormor i helgen, de gick undan å var inga problem alls.

Påskhelgen

Publicerad 2009-04-12 21:54:19 i Allmänt

Ja då är påskhelgen snart slut för de här året! Vädret har inte alls visat sig från sin bästa sida... här vid kusten i norr har vi haft mulet hela helgen. Man blir såååå avis å läsa hur soligt å varmt alla ni i södra sverige har haft de!! Hoppas de härliga vädret kommer hit upp snart, så snön smälter bort nån gång!

Vi har tillbringat dom två senaste dagarna hos min mormor tillsammans med mamma å pappa... lite grillning, promenader, god mat... å en härlig sovmorgon fick vi oss imorse då mormor å morfar var med Isa.

Premiär

Publicerad 2009-04-10 22:44:16 i Allmänt

Har haft en ganska lugn dag hemma... blev ingen härlig utflykt på isen som vi tänkt. Inte så skoj då de snöar!! Men nu har de slutat så får hoppas på bättre väder imorgon.

Till middag har vi haft grill premiär! Första gången i huset å med våran nya grill... kan lova att de kommer bli MÅNGA gånger i sommar! Har haft en trevlig kväll med några kompisar från söder på besök...

Isa höll sig vaken tills dom for runt 21.30... så kanske kanske kan man få sova lite längre än till 7 imorgon : )

Glad Påsk

Publicerad 2009-04-09 21:27:46 i Allmänt



Önskar en glad påsk till alla läsare!! Vad ska ni hitta på nu under helgen då?  Vi blir hemma en hel del med någon utflykt om de blir nå fin väder! Men en lite tripp till min mormors gård där mamma å pappa är hinner vi oxå me...

Vindbyxor

Publicerad 2009-04-09 17:38:26 i Shopping

Har varit en sväng på stan idag på förmiddan... blev shopping på PO.P, ett par vindbyxor i strl 80. Tur ja inte tog 86 som ja nästan tänkte... för dessa var rätt stora! Kanske att hon kan ha dom till hösten oxå, hoppas kan man alltid göra!


Mama

Publicerad 2009-04-09 16:42:37 i Allmänt

Fick erbjudande via H&M Club att testa tidningen Mama... 3 nr för 49:-... billigt! Så ja slog till... en bok som heter Ta fast Fabian följer oxå me.

Snö...

Publicerad 2009-04-08 14:17:29 i Allmänt

Undra om vi kommer ha snö till midsommar på framsidan?! Känns som de just nu i allfall... efter att vi skottat taket så blev de en hel del! Så här ser de ut nu...



 

Dagen

Publicerad 2009-04-08 14:08:18 i Allmänt

Har varit på en långpromenad med Isa och nyss ätit en sen lunch... hade noll fantasi å var inte sugen på så mycke. Men stekte lite kyckling å gjorde en sallad å sås till. Blev smarrigt!



Nu ska vi bara ta de lungt här hemma hela eftermiddan. Sen ikväll ska Isa vara hos mormor & morfar, jag & sambon ska ut å äta helt själv! Ska bli skönt å få äta i lugn å ro : ) Va gör ni idag?

Dator

Publicerad 2009-04-07 08:51:17 i Allmänt

Har inte beställt någon ny dator ännu... seg som vanligt!!! Men nu saknar ja en egen sååå mycke... vill få lite ordning på allt igen!

Men nu kan ja inte bestämma mig för färg på den... vill egentligen ha en vit, men har bestämt mig för en Dell å den finns inte i vitt : ( Så då har ja funderat på rosa, men är rädd att man blir less på de?! Så lila kanske... eller ska man vara tråkig å ta en svart? Ja måste bestämma mig i veckan får då ska den bli beställd!


Isa 10 månader

Publicerad 2009-04-06 22:04:47 i Dagarna med prinsessan


♥ Går, går å går hela tiden!
♥ Har ätit lite sämre den senaste tiden... äter oftast inte upp en stor burk som ja skrev sist.
♥ Somnar fortfarande runt 20 efter välling... vaknar oftast vid 4-5 tiden för välling igen. Sen sover hon till runt 7-8.
♥ På dagtid sover hon väldigt olika... allt från 1-3 timmar, men oftare kortare tid!
♥ Har 74 i kläder ännu... men snart börjar vi nog gå över till 80.

Hemma igen

Publicerad 2009-04-06 12:25:54 i Allmänt

Ja då var vi hemma från fjällen för denna gång... Vi har INTE haft bra väder... snö, regn, mera snö å mulet! Ja solen den tittade bara som snabbast fram sent på lördag eftermiddag. Vi har dom senaste gångerna i fjällen verkligen haft otur me vädret, nästa gång måste de ju vara våran tur å bara få njuta i solen?!!

Vi har alltså mest hållt oss inne i stugan... men EN tur me skotern blev de på söndan, men de var lite bara för att vi skulle ha varit ut en liten sväng i allafall : )

Isa har även hunnit me å få nageltrång... å ussh hur de såg ut! Blev en tur till sjukstugan för lite omplåstring, men såg som tur var värre ut än de var!


Alexander, Sebastian & Isa busar på golvet



Snö, snö, snö...



Sent på lördag eftermiddag... var ju sånt väder vi ville ha HELA tiden!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela