Rosadagar

Badtjejen

Publicerad 2010-07-28 22:10:44 i Dagarna med prinsessanIgår hade vi världens åskoväder här på förmiddan... men efter lunch började solen titta fram och kvaft i luften var det. Så de blev en sväng till stranden. Men innan vi ens hunnit dit hade molnen hunnit inta himlen igen!!! Grrrr vad dessa moln ska vara ivägen för solen denna sommar!

Men Isa hon var nog lika glad för de... hon älskar att bada och plaska i vattnet! Hela hon stog tillslut och skakade men hon skulle ändå bada mera :)

Thea 2 månader

Publicerad 2010-07-28 21:48:20 i Thea

Så har våran lilla tjej hunnit bli 2 månader redan!! Hjälp va tiden går fort... Var på BVC besök förra veckan och allt var bara bra med henne. Vikten ligger nu på 6015 g och hon är 57,5 cm lång. Några punkter på hur läget är nu...

♥ Sover super bra på natten... mellan 00-06 ammar jag oftast inte nånting!
♥ Sover och äter mest på dagarna men vaken perioderna blir längre och längre.
♥ Väldigt nöjd av sig :) Oftast är de bara lite mat hon vill ha om hon är ledsen. Har haft några kvällar me skrik men verkar ha gått över nu.
♥ Följer oss med blicken.
♥ Nu får man riktigt små söta leenden av henne ibland!
♥ Verkar ganska stark i nacken när hon ligger på mage i våran famn, ligger då gärna och håller upp huvudet... men när hon ligger på golvet verkar hon inte minsta intresserad av att lyfta det.

Ny skötväska

Publicerad 2010-07-27 11:07:02 i BarnsakerHar funderat på att köpa en ny skötväska... min gamla Skip Hop är verkligen välanvänd och börjar därmed vara lite blekt och sliten. Har varit nöjd me min Skip Hop så därför lutar det åt samma märke men annan modell igen.

Men har även fått upp ögonen för märket Willvin, hade gärna klämt och känt på dessa innan! Vet inte om dom säljs här i stan nånstans dock...

Bildlöst

Publicerad 2010-07-20 20:20:49 i Allmänt

Nej!!! Min kamera vill inte vara med när ja ska föra över bilder... Har tjorvat lite tidigare men nu går de inte alls! SKIT! Att fota funkar utmärkt.

Hade tänkt visa några strandbilder från gårdagen... men så blir de ju inte! Vi var en sväng på Storsand där Isa till och med badade. Var inte direkt så varmt och molnen blev bara fler å fler! Vill ha riktig VÄRME & SOL nuuuu. Är så less på sånna här halvbra dagar men sol ett litet tag, runt 20 grader och en massa moln som kommer framför solen hela tiden.

Vi fortsättar att hoppas på bättre väder imorgon... Hoppet är väl de sista som överger oss!

Mini semester

Publicerad 2010-07-18 23:17:58 i Allmänt

Har varit iväg på en liten mini semester till Lycksele, Lyckes som Isa säger :) Där har vi campat i två nätter med svärföräldrarnas husbuss... Vädret hade vi ganska tur med, var bra den dagen vi valde att bada och dagen på djurparken var mulen och lite regn kom de.

Men vi har haft de super me campinglivet och bara tagit de lungt! Isa älskade lekplatsen och linbanan som fanns där...

Sommarlov

Publicerad 2010-07-12 23:42:37 i Allmänt

Isa har sommarlov från dagis och har redan haft de i 2 hela veckor! 2 veckor som jag tänkte skulle bli jobbiga... själv med båda barnen hemma. Men de har faktiskt gått alldeles utmärkt. Vi har haft många på besök och även varit iväg och hittat på grejer... så dagarna har bara rusat iväg! Idag var de tänkt att sambon skulle jobba sista dan... men blir en kort sväng även imorgon... men sen har han semester, ska bli suuuper härligt att hela familjen är ledig!

Idag har vi varit hemma hos Karin me tvillingtjejerna Tyra & Tilda... blev bland annat en sväng till den nya lekparken. Blev visst bara bilder på dom äldre tjejerna... Thea hon låg i vagnen och sov gott.

Varmt och härligt har vi även haft idag! Vi får hoppas på en fortsättning imorgon... nu är det dax för sängen, gonatt!

Soool!

Publicerad 2010-07-11 23:14:01 i Allmänt

Äntligen har vi fått värme och sol! Idag har de varit underbart väder så till ett bad var ju självklart att vi skulle... blev ett utomhus bad med pool och vattenrutschkana. Isa älskade som vanligt att bada och även åka den stora vattenrutschkanan med pappa.Nu får vi hålla tummarna att vädret håller i sig... dock har de blivit lite mer mulet ute nu på kvällen :( Har bara haft nån bra dag här och där inte flera i rad som de verkar vara gott om i södra Sverige.

Försök till motion

Publicerad 2010-07-05 10:13:38 i Allmänt

Redan igår kväll tänkte jag på att man skulle vara lite duktig å ta en promenad redan på morgonen idag... Så efter frukost kommer vi oss ut. Börjar som ganska ofta me att Isa inte vill åka vagn, hon ska gå själv. Ja då förstår ni ju hur mycke motion man får av de snigeltempot... ingenting så man bränner nånting! Sen att de är TUSEN myggor att fäktas me gör inte saken bättre!

Tillslut får ja upp henne i vagnen i allafall och kan gå i betydligt raskare tempo... tror ni inte att regnet då börjar ÖSA ner. Men men lite motion fick jag innan vi var hemma igen...

Hade funderingar på att köpa en crosstrainer maskin till hösten, men är grymt sugen på att köpa en nu! Så man kommer igång me lite träning. Kanske ska passa på nu när man känner sig taggad!

Nu ska vi mysa inne i de här regnvädret... och i eftermiddag har vi trevligt besök att se framemot!

Thea 1 månad

Publicerad 2010-07-03 23:50:38 i TheaThea har redan hunnit bli över en månad gammal!! Tiden går otroligt fort... Just nu är hon prickig i hela ansiktet, samma hormonprickar som storasyster oxå hade. Växer så de knakar gör hon me... börjar bli en riktig knubbis nu :) Var på BVC senast när hon var 3 veckor å då vägde hon 4930 g och var 56,2 cm lång... så nu väger hon garanterat mer än 5 kg.

Rätt nöjd me livet är hon än så länge bara hon får lite mat. Lite små tjorvig har hon varit dom senaste kvällarna... och riktigt jobbig kvällen som varit. Tror de är magen som spökar så imorgon ska minifom å semperdroppar inhandlas, har ni några erfarenheter av dessa?? Så på kvällarna ska hon helst inte ligga själv, gillar å bäras eller ligga i knät å gungas lite.

Nätter sover hon för de mesta bra... ganska så ofta ammar jag henne ungefär 2-3 gånger mellan 00-08, har inte alltid så bra koll på hur många gånger ja ammat då ja själv är lite i nattmössan ibland :) Sover oftast med oss i stora sängen men har börjat lägga henne i vaggan nu ibland oxå å de funkar bättre å bättre att sova där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela