Rosadagar

Ny väska.

Publicerad 2011-04-27 22:59:27 i Shopping



Min nya fina väska från Wera Åhléns som jag shoppade tidigare i veckan. Har letat en ny väska lääääänge så äntligen hittade jag en! Ingen skötväska men tycker den passar super bra på vagnen och var väldigt mycke fack i den. Så den blir nog super både som skötväska och vanlig väska.

Vecka 14.

Publicerad 2011-04-27 12:18:08 i Skönhet & hälsa


Ett litet minus blev det på vågen igår morse... Hade inte väntat mig nåt minus alls. Förra veckan gick nämligen inte alls bra den heller :/ Började bra men sen med påsken så gick de sämre. Men nu känner jag att jag är på banan igen och sockermonstret håller sig borta än så länge!

Har gjort nåt i påsk som jag inte gjort på evigheter!! Har alltid sagt att jag tycker det är skit trist att springa... Men nu har jag helt plötsligt tagit mig iväg på hela 3 springturer hitills!! Längtar redan efter nästa som kanske blir av ikväll om tiden finns :) Kondisen var bättre än väntat så de är ju alltid skoj och peppande att fortsätta.

Veckans resultat: -0,2 kg
Totalt sen 17/1: -9 kg

Påskhelgen.

Publicerad 2011-04-25 22:11:52 i Allmänt

Har blev det tyst hela påskhelgen lång. Vilket underbart väder vi har haft så kanske inte så konstigt att jag tog lite bloggledigt! SOOOL och varmt... man är inte riktigt van vid att nästa all snö är borta så här vid påsk här uppe i norr. Men härligt med en långhelg hela familjen nu när det är mer vår ute!

Här kommer lite blandade bilder från påskhelgen... mest på tjejerna som vanligt ;)

Mums vad gott det är med grillade hamburgare när man är ute! Det tycker Isa också.
Isa leker med mina gamla barbie ute på bron i Siknäs även spisen är sen jag var liten och var populär.

Vårblommor.

Publicerad 2011-04-20 22:17:52 i Allmänt

Planterade igår dom första blommorna för i år. Blev en lite blandning av penseer, nå lökar (?) och murgröna... jag är inte så bra på de här med blommor så vi får se hur länge dessa överlever ;) Lite vårigare vid entrén känns det i allafall!


Nu är hemmet städat och sängarna renbäddade. Så ska alldeles strax lägga mig i vettig tid för en gång skull! Händer inte ofta. Men med lite lätt huvudvärk ska de bli skönt! Får hoppas att jag vaknar utan imorgon ska nämligen iväg på en trevlig lunchdejt med tjejerna utan barn :)

Mellis ute.

Publicerad 2011-04-20 14:37:16 i Allmänt

img_4705 (MMS)

Isa äter mellis ute på trappen... Vill inte alls vara med på bild som ni ser. Ingen sol alls idag och betydligt svalare... får hoppas att värmen snart är tillbaka! Vill att blogg.se kommer med sin iphone app snarast! Skulle ju komma i mars?!? Är ju faktiskt snart maj! Skulle vara så smidigt att kunna blogga lättare... Gillar inte alls hur de ser ut nu när jag skickar via sms. Men ni får stå ut med det ;)

Njuter i solen.

Publicerad 2011-04-19 12:44:46 i Allmänt

img_0532 (MMS)

Sitter just nu ute på balkongen och njuter i det härliga vädret!! Strålande sol har vi! Thea sover och Isa ska hämtas på dagis om ett tag så bäst att passa på att bara vara ett litet tag till. Hoppas ni har lika härligt väder runt om i landet!

Vecka 13.

Publicerad 2011-04-18 22:08:09 i Skönhet & hälsa


Höll nästan på att smita undan med en viktuppdatering idag ;) Blev nämligen +1,5 kg på vågen imorse... rätt väntat dock!! Har ju inte alls skött mig dom två senaste veckorna. Har ätit en massa godis och annat sött. Så nu är de skärpning på den fronten igen! Känner hur sockermonstret har tagit över. Vill ha nåt mest HELA tiden. 

Så idag har jag börjat fylla i checklistan igen! Så har man koll på vad man äter... lätt annars att de slinker ner lite för mycke.

Veckans resultat: +1,5 kg
Totalt sen 17/1: -8,8 kg

Vårstädning.

Publicerad 2011-04-18 21:36:49 i Barnvagnar

Har nyss vårstädat vagnarna... så skönt att få dom rena och fina! Dubbelvagnen ska det knäppas kort på imorgon för den ska ju som sagt få flytta vidare. Så min nya pärla kan flytta in :)


Det går alldeles utmärkt för en snart 3-åring att åka i Bugaboo Camen! Måste nog ta en promenad med bara henne nån dag :) Hon ville så gärna sitta i vagnen!

Fjällen igen.

Publicerad 2011-04-17 22:05:18 i Resor

Har varit till fjällen en sväng igen. Kom dock hem redan igår, var tänkt att vi skulle vara tills idag... men vädret var verkligen skit så vi orkade inte vara kvar. Regn, regn och åter regn typ! Solen fick vi se samma kväll vi kom upp men inte mer :(

Så vi har tillbringat helgen mest i stugan och ätit, haha. Fredag gjorde vi en tripp till Norge bara för att vi skulle ha nåt vettigt att göra. Blev inte ens en lite lite skoter tur eller att vara ute de minsta. Är ju verkligen inte skoj när regnet öser ner.

Nä nu hoppas vi på bättre vårväder här hemma till veckan!


Alexander, Isa och Sebastian bygger lego


Fotat från bilen då vi var påväg till Norge... ja ni ser ju vilket härlig väder det var, NOT!

Ny vagn?

Publicerad 2011-04-13 12:35:00 i Barnsaker


Den nya ljusrosa Bugaboo Bee+


Har ett bra tag funderat på att köpa en Bugaboo Bee+... och nu är det nära ;) MEN blir den vagnen bra tror ni?! Ni som har eller har haft en är ni nöjda? Det jag kanske saknar är en bygel till den. Men har läst om nån universal som funkar i värsta fall. Har ni saknat bygeln? Thea kommer ju vara runt året till sommarn när jag tänkt börja använda den...

Är ju så nöjd med min Bugaboo Cam så känns som ett bra val att köpa en Bugaboo till!

Isa cyklar.

Publicerad 2011-04-12 22:52:17 i Dagarna med prinsessan





För bara några dagar sen kunde hon inte alls cykla. Men nu går det ju hur bra som helst! Lite fart kan hon behöva för att komma igång. Hon skulle inte ha cykelhjälmen på sig utan hockeyhjälmen... ja hon vet vad hon vill den här damen ;)

Vecka 12.

Publicerad 2011-04-12 22:32:36 i Skönhet & hälsa




Trots att jag inte räknat points på hela veckan så visade vågen minus... 0,3 kg blev det. Väntade mig verkligen ett plus så de var ju skönt! Denna vecka har inte heller börjat så bra :/ Hade ju tänkt att jag måste skärpa mig nu igen. Har nämligen slutat amma helt nu så kroppen behöver ju inte de minsta extra nu! Tänkte börja på "jämvikten" som det heter med Viktväktarna när man ska hålla vikten. Kommer då få äta ungefär lika många points som när ja ammade så de känns perfekt och gå över till den nu.

Ja vi får se om jag räknar denna vecka eller om jag kör igång på måndag igen!

Veckans resultat: -0,3 kg
Totalt sen 17/1: -10,3 kg

Vårskor.

Publicerad 2011-04-11 08:15:00 i Shopping


Nya vårskor inhandlades till mig i helgen. Svarta skinnskor från märket Novita som jag hittade på Scorett. Perfekt att de även var 20% på märket just i helgen! Kanske gjorde det att jag slog till på en gång... velig som jag är annars, haha.

Lära gå vagn.

Publicerad 2011-04-10 22:04:35 i Thea


I helgen shoppades det en lära gå vagn till Thea. Hon förstog ju direkt hur man skulle göra... så den kanske vi skulle ha köpt tidigare ;) Så nu springer hon runt med den här hemma! Men hon har en storasyster som gillar att låna den OFTA och packa grejer i.

Tänkte att jag skulle ge mig på att lägga upp en liten film igen... men vet att det var något knas sist för att se den för en del!? Själv såg jag den när jag testade :/ Men här kommer ett försök. Hojta till om de inte fungerar!



Min stora prinsessa ♥

Publicerad 2011-04-10 21:52:36 i Dagarna med prinsessan


Igår hade min stora prinsessa tofsar i håret nästan hela dagen! Hör inte till vanligheterna... brukar åka ut efter några minuter. Så söt är hon i dom ♥ så mamman hoppas på att hon vill ha de fler gånger :) Hihi på dom två större bilder tittar hon sig själv i spegeln och är så nöjd!


Isa har blivit en stor tjej och är nästa helt blöjfri nu! Bara vi som fegar lite ännu :/ Hon har ganska ofta blöja när vi åker iväg, är ute och när hon sover. Men inte ens på natten kommer det något i blöjan längre. Hon går upp på pottan våran duktiga tjej! Känns skönt nu när de börjar bli mindre kläder att klä på sig när man är ute så snart kan vi ta bort blöjan helt.

Lekstund.

Publicerad 2011-04-08 08:52:40 i Allmänt

img_4470 (MMS)

Lekstund i Isas rum nu på morgonen... Gosedjuren ska få nya blöjor ;) Härligt med fredag! Vi har inte några planer för dagen. Men en sväng på Ica Maxi blir de nog. Isa vill åka bilvagn :) Sen kanske vi tittar in i nån fler affär när vi är på Storheden!  Ha en härlig fredag!

Barnstolar.

Publicerad 2011-04-07 23:46:30 i Barnsaker

Har tänkt köpa en ny hög barnstol till Isa då våran tripp trapp har blivit rätt sliten (har en som vi målat svart). Sen vill jag även ha två likadana stolar när även Thea kan börja sitta på en sånn.

Hade tänkt köpa AGAM från Ikea men är ju ALLTID slut på varuhuset!! Så irriterande... Nu när jag kollade igenom nyheter hittade jag kanske ett annat alternativ. En nyhet som heter URBAN. Men är inte riktigt säker på vad jag tycker. Måste spana på den vid nästa besök i varhuset så får vi se om det är en kandidat.




Vecka 11.

Publicerad 2011-04-05 23:25:33 i Skönhet & hälsa


Hade inte tänkt väga mig denna vecka då jag visste att helgen i fjällen inte skulle vara av den nyttigare slaget... Men så kunde jag inte låta bli att kliva upp på vågen igår ;) Blev väldigt positivt överraskad!! Den visade nämligen -0,4 kg!

Nu har jag gått ner hela 10 kg sen starten med Viktväktarna och är super nöjd med det. Kom för ett tag sen att tänka på hur mycke jag vägde som höggravid i maj förra året. Herregud det är nästan 30 (!) kg jag gått ner sen dess!!!

Veckan innan vi åkte till fjällen räknade jag inte några points eller skrev upp vad jag åt. Men känns som att jag ändå har rätt bra koll. Även denna vecka har startat utan att jag skrivit upp nånting. Men jag känner mig ju nöjd nu så då känns de ok att vara lite slappare! MEN nu gäller det ju att hålla vikten också. Har bara 1,7 kg kvar till målet jag satt... men dom spelar de inte så stor roll om jag blir av med eller ej.

Veckans resultat: -0,4 kg
Totalt sen 17/1: -10 kg

En helg i fjällen.

Publicerad 2011-04-05 23:00:00 i Resor


Helgen som gått har vi varit uppe i fjällen. Vädret var inget vidare som vanligt för våran del då ;) Turen brukar inte vara på våran sida när det gäller vädret!

Trevligt sällskap har vi iallafall haft! En hel del god mat och godsaker har det även blivit. Skoterutflykt, lunch i lappkåtan i Joesjö och självklart en massa slappande i stugan har vi hunnit med. Ser framemot nästa tripp dit och hoppas då på bättre väder!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela