Rosadagar

Läsning.

Publicerad 2011-08-30 22:36:02 i AllmäntLite nya böcker som inhandlades på stan. Hoppas de är nåt att läsa! Var år och dar sen jag läste en bok men behöver lite avkoppling på kvällen så hoppas de funkar bra.

Blev en sväng till stan idag när tjejerna var på dagis. Hann med att shoppa lite grann och en trevlig lunch. Var på jakt efter overall till Isa. Kom hem med en ROSA från Molo. Men den åker tillbaka... var alldeles för NEON rosa. Vet inte alls vad jag ska hitta på nu, lila som förra året eller hitta en begagnad av förra årets rosa färg. Ja än så länge dröjer det ju innan den ska användas så tid det har jag att fundera på saken :)

Måndag.

Publicerad 2011-08-29 22:00:00 i Allmänt

 

Mina nya fina krukor i vardagsrumsfönstret. Har länge letat höga krukor som inte var allt för dyra då jag behöver 4 st. Hittade dessa på Växtriket som jag blev super nöjd med!Inskolningen pågår eller är väl näst intill klar... på torsdag börjar allt på allvar med jobb för mig! Har gått hur bra som helst för Thea på dagis. Inge gråt alls när jag lämnat henne, så skönt! Idag somnade hon innan dom hunnit äta. Får hoppas hon orkar hålla sig uppe imorgon till efter lunch i allafall! Men blir ju så när hon envisas att vakna strax efter 6 på morgonen.

Nä nu är det dax för sängen är alldeles för trött när Thea tycker det är morgon!

Söndag.

Publicerad 2011-08-21 23:22:26 i Mat & bak

Tiden bara rusar iväg! Imorgon är det dax för inskolning av lillan... men de känns som att de kommer gå bra. Isa börjar också på dagis igen efter sommarlovet. Ska bli skönt att komma in i lite mer rutiner igen.

Idag har jag haft Blingo visning här hemma. Blev inte så mycke shoppat för min del... bara en tröja till mig och en tunika till Isa. Men trevligt med besök och fika var de! Bjuder på dagens kladdkakerecept. Gjorde med Marabous Polka kaka... receptet är från början med mintkrokant. Var nästan godare med mintkrokanten vill jag minnas.Värmande i regnrusket.

Publicerad 2011-08-08 23:18:32 i Hemma hos oss

Oj vilket regnrusk vi har ute idag och runt 11 grader... brrrr! Tur då att vi kunde inviga bastun :D Nu är allting äntligen klart efter månader av slit av sambon. Bara de sista piffet kvar nu. Här kommer en bild på bastun i allafall!


Semestern slut.

Publicerad 2011-08-07 23:18:55 i Allmänt

Ja då var semestern slut och en mjukstart med jobb börjar imorgon. Jobbar bara eftermiddagar några timmar i två veckor till. Sen är det inskolningsdax för lillan och jobb på riktigt för mig den 1 september. Så ännu ett tag kvar innan dagis och jobb börjar på riktigt!

Har haft en härlig semester med hela familjen hemma. Har bara varit här hemmavid med några kortare utflykter och en heldel med renoverandet här hemma börjar bli klart. SKÖNT! Ska uppdatera er på renoveringsfronten senare.

Bra väder har de varit denna sommar! Titta bara på solligan vilken stad som ligger överlägset i topp :D Nu börjar det kännas som höst ute men vi får hoppas på lite fler varma dagar!


Lite bilder från kvällens cykeltur. Isa ville titta på hästarna! Thea hon fick välling och somnade nästan på en gång.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela