Rosadagar

Resan närmar sig!

Publicerad 2011-10-29 23:03:54 i Resor

Kändes som att det var evigheter tills vi skulle åka när vi bokade... men nu är det nära nära nära :D Bara två veckor kvar tills jag och två till tjejer åker till Stockholm. Ska bli så skoj! Massa shopping, gå på Mama-galan, bo på hotell, äta god mat ostört och bara vara...

Åker ner själv redan på torsdag för att träffa finaste Sofia med familj. Sen på lördag kommer resten ner :) Behöver väl inte säga att jag LÄNGTAR?!


Bor gör vi på nybyggda Scandic Grand Central... ligger centralt på Kungsgatan så det blir perfekt får vi hoppas :)

Kalas.

Publicerad 2011-10-29 22:37:03 i Allmänt

Länge sen sist nu! Tiden den rullar på i ett rasande tempo nu när man jobbar hela veckorna...

Idag har vi varit på 3-års kalas hos sötisarna Tyra & Tilda. Massor av gott fika och bus för barnen. Isa hade själv slagit in paketen och var så nöjd :)


Kalas tjejerna i sina fina klänningar!

Ny jacka.

Publicerad 2011-10-09 22:34:21 i Shopping

Minusgrader hela förmiddan har det varit idag... så nu är vintern på intåg. Vilken tur att jag äntligen hittade en riktigt varm vinterjacka igår. Har letat både på stan och nätet som en tok. Så igår åkte vi till grannstaden gick in på första affären och där hänger den :) PERFEKT!

Dunjacka från Moutain Works och modellen heter Fat Boy Parka. Så nu hoppas jag att jag slipper frysa i vinter!

Äntligen vitt.

Publicerad 2011-10-04 22:24:45 i Renovering av huset

Våran hemska furutrapp har äntligen fått sitt första lager med färg! Ganska härligt att vi slipper göra de själv också... Hör inte till vanligheterna att vi anlitar nån när de gäller renoveringen här hemma.

- Bloggat med min iPhone


 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela