Rosadagar

Kvälls shopping.

Publicerad 2011-09-30 21:44:18 i Shopping

Nu gör jag ett nytt försök med inlägget jag försökt ladda upp tidigare i veckan.

Var kvällsöppet på stan i tisdagskväll... Så då passade jag på att smita iväg för lite shopping ;)

Blev ytterligare ett par skor... Så nu tror jag att ja klara mig i vinter med det jag har! De bästa var att de var 30% rabatt på Nilson :D

- Bloggat med min iPhone

 

Fredag ♥

Publicerad 2011-09-30 17:39:19 i Allmänt

Härligt med fredag och en hel helg framför sig med familjen ♥ Får se vad vi ska hitta på för skoj! Middag imorgon med några vänner är iallafall planerat.

Har försökt ladda upp iPhone inlägg tidigare i veckan och även idag... Men verkar inte funka nå vidare med den nya appen!! Väldigt irriterande! Så nu testar jag om de går bättre utan bild...

Ha en härlig fredag ♥

- Bloggat med min iPhone

Vabbar.

Publicerad 2011-09-27 14:28:13 i Allmänt

 

Andra dagen nu som jag vabbar med Thea. Hon var pigg igår på dan... men sen mot kvällen kom febern tillbaka.

Kanske samma visa idag igen för hon busar och härjar som bara den här hemma! Men vi håller tummarna att febern är borta nu och att den inte kommer tillbaka ikväll.

Äntligen är den här!!

Publicerad 2011-09-27 11:20:08 i Allmänt

Nu finns äntligen blogg.se app till iPhone att ladda ner. Inte en dag försent... Var de i mars dom sa att de först skulle komma, haha!

Nu hoppas vi att den funkar som den ska också!! Kanske kommer jag igång lite me bloggandet igen... Har ju varit lite glest med inlägg senaste tiden!

Varför Ikea?!

Publicerad 2011-09-14 21:50:05 i Barnsaker


Blev så less på Ikea sist vi var dit... Kom på när vi var där att nu köper vi juniorstolen Urban till tjejerna, eftersom att jag länge nu gått och väntat på att stolen Agam ska komma in men den gör aldrig det!! MEN va tror ni nu det är med denna stol Urban i svart?! Ja nu finns inte den heller!!! Inte på ett varuhus i hela Sverige :( Undra hur länge man ska få vänta den här gången eller om man nu ska köpa vit istället. Men svart hade ju varit finast när resten av stolarn är svarta.

Höstskor.

Publicerad 2011-09-06 22:23:04 i ShoppingMina nya höstskor från Vagabond. Bortse från röran i bakgrunden ;)


Blev lite shopping på stan förra veckan till mig själv... var ju tvungen att passa på innan jobbet började på alvar. Blev även jeansen ni skymtar på bilden från Gina som passade så bra till.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela