Rosadagar

Härligt me fredag.

Publicerad 2012-01-20 22:14:16 i Allmänt

Alltid härligt me fredagar då har man hela helgen att se framemot!! Nu har jag vabbat en hel del i veckan så min arbetsvecka blev betydligt kortare än vanligt.

Men nu verkar det ha vänt för Thea... Ingen feber ikväll iallafall! Hon är fortfarande vaken å springer runt här :) låter som ett gott tecken eller hur?! Den sista eftermiddagsluren hon gjorde vid fyratiden hade hon inte behövt med facit i hand.

Hemkörning.

Publicerad 2012-01-17 23:10:00 i Allmänt

Vet ni hur skönt det är att få maten levererad hem till dörren!?! Prova de om ni inte redan gjort de. En mindre sak att hinna med i vardagsstressen när man jobbar...

Här blir vi hemma från dagis och jobb imorgon. Thea har feber. Hoppas de går över snart å att vi andra slipper!

Första natten.

Publicerad 2012-01-08 23:57:33 i Allmänt

Spjälsängen har flyttat ut och Thea har fått en växasäng. Har totalt vägrat att sova i spjälsängen senaste tiden... Så nu hoppas vi de blir bättre!!

Än så länge verkar det lovande. Inte ett uppvaknande sen hon somnade. Det har inte varit vanligt på sista tiden.

Nä nu är de dax att sova även för mig! Ny arbetsvecka imorgon. Gonatt!


 

Nytt år.

Publicerad 2012-01-04 21:58:04 i Allmänt

Ja hela 4 dagar har hunnit gå av det nya året. Äntligen en lugn kväll här hemma då tjejerna somnade i rätt tid. Har varit så stökigt med sömnen dom senaste dagarna.Isa tyckte det var super skoj med tomtebloss så tur att vi jagade runt halva stan för att hitta dom! Var slutsålt överallt...

På nyårsafton var vi hos våra vänner, åt en massa gott och barnen hade super skoj tillsammans. Både Isa och Thea höll ut och var vakna på tolvslaget.Skulle försöka få en bild på dom tillsammans när dom var nyårsfina... jag de gick ju som de gick ;) Inte still i två sekunder!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela