Rosadagar

Kartell Bourgie

Publicerad 2010-09-29 21:16:46 i Shopping



Min nya lampa Bourgie från Kartell. Har funderat och varit sugen på att shoppa den ett bra tag... så nu har ja äntligen köpt den!

Smitta på dagis

Publicerad 2010-09-28 20:08:59 i Allmänt

Ussh å blääää har fått veta att de går löss och springmask på Isas dagis... som TUR är inte på avdelningen hon går på än så länge! Men får redan lite lätt panik... vill INTE ha nåt sånt hit hem!! Lös har jag alltid tänkt att de är de läskigaste att få... men nä springmask som ja inte visste så mycke om verkar VÄRRE.

Nä nu tänker vi positivt! Isa ska inte få nåt av detta!

Tips!

Publicerad 2010-09-26 20:01:05 i Shopping




Har nyss fått iväg en beställning av shampoo och balsam från Feelunique.com... Runt halva priset är det att beställa från England än att köpa här hemma! Fraktfritt är det också! Ett litet tips till er läsare helt enkelt. Säljer inte bara hårvårdsprodukter utan även hudvård, smink, parfymer mm.

Finland & Happis

Publicerad 2010-09-22 23:28:37 i Shopping

I söndags var jag, Thea och Karin på en liten shoppingresa till Happis... blev ett besök på köpcentret i Torneå och IKEA. Vi var på jakt efter vinterskor till barnen och lite smått från IKEA. 

Vinterskorna hittade vi till mer än halva priset mot för här hemma... bättre att shoppa finska vinterskor i Finland :) Blev ett par Kuoma.




På IKEA blev de inte mycke shopping för min del... MEN jag shoppade äntligen lampan som jag funderat på ett bra tag nu. Men var tydligen inte tänkt att ja skulle ha den! Klantig som jag var glömde jag kvar den när jag satte mig och ammade. Grrrr... hade den ovanpå vagnen och lyfte ner den när ja tog upp Thea. Den här fina lampan var de i allafall som ja får fortsätta att drömma om :(

Full fart igen!

Publicerad 2010-09-22 23:11:55 i Allmänt

Har haft full fart här hemma idag igen... Isa har haft feber tidigare i veckan och igår kände jag mig själv som en urvriden disktrasa! Men idag var energin tillbaka. Dagen har bjudit på mammafika och en sväng på stan. Blev inte mycke shopping men en tröja till mig själv fick följa med hem.

Imorgon på förmiddan kommer vi oss mest troligt iväg på Stor & liten här i byn... så får Isa leka av sig lite när de inte är dagisdag!

Födelsedag

Publicerad 2010-09-18 23:26:12 i Allmänt

Fin bukett från bror min och hans sambo i vas från LOB design


Har haft en lugn och skön födelsedag här hemma idag! Familj och släkt har varit på fika och till middag blev det hämtmat. Blev en hel del blommor här hemma... är så fint me lite snittblommor! Att man inte unnar sig de lite oftare.

Sötaste Isa hade gjort en legotårta åt mig på morgonen :)

Fint från Blingo

Publicerad 2010-09-17 23:07:36 i Shopping

Fick våra kläder från Blingo tidigare i veckan. Dom var såååå fina!! Hade även en massa fint till oss mammor som jag hade kunnat tänka mig. Men blev lite för snål och när man även vill gå ner några kilo så känns de dumt att shoppa lite dyrare kläder! Så de får vänta... Här är kläderna Isa och Thea fick.


Julia blus antracitgrå snöstjärna och Lisa leggings snöstjärna



Inez babybyxa blingo rosa/brun och Olga babybody ceriserosa


Tanken var att jag skulle fota Isa i sina kläder, men de är lättare sagt än gjort nuförtiden. Hon vill inte vara med på bild när mamma ska fota henne! Springer bara iväg och gömmer sig, så bilder som denna var dom ja fick :)

Tiden går...

Publicerad 2010-09-12 21:48:14 i Allmänt

Mer än en vecka sen sist?! Kan de stämma ;) Tiden bara rusar iväg... Låg i början av förra veckan sjuk med feber och värk i hela kroppen. Men som tur var blev de inte mer än det! Hann ändå med en hel del mammafika, besök hos fina vänner, frisör besök för Isa, planering inför dopet som nu är bokat och inbjudningskort beställda!

Nu när jag är frisk och kry har jag idag haft träningspremiär!! Var år och dar sen jag tränade så lär ju ha träningsvärk som heter duga om nån dag. Men skönt var de! Imorgon blir de aerobic!


Isa hjälper till att ta upp potatis...


I helgen har vi varit i min mammas barndomshem med min pappa, bror och sambo. Skönt och avkopplande att vara där! Som ni ser har hon lite rosa slingor kvar från frisörbesök... kan lova att hon sken upp som en sol när hon fick rosa färg i håret!

 

 

Soft lördag

Publicerad 2010-09-04 19:47:55 i Allmänt

Här har lugnet lagt sig... båda barnen sover!! Inte vanligt vid den här tiden. Idag lyckades vi få Isa att vara vaken hela dan utan vila så då blir ju kvällen lite tidigare. SKÖNT faktiskt med lite egentid på kvällen. Men var på nöd och näppe hon klarade middagen vaken. Tur grannpojken kom förbi strax efter så de blev lite liv ett tag till!

Idag har vi bara varit hemma och fixat lite småsaker. Har bland annat oljat utemöblerna som de är dax att ställa bort nu... Jag och tjejerna har hunnit me en sväng till lekparken vid skolan. De tycker Isa är toppen!! Synd att de inte finns nån lekplats man kan gå till på vardagarna här i byn.



Nu ska jag bara ta de lungt i soffan läsa lite bloggar och kanske senare när sambon kommer från grannen se en film. Ha en härligt lördag kväll!

 

Rååååsa

Publicerad 2010-09-01 22:54:44 i Barnsaker



Buggan har fått lite höstigare klädsel... de blev råååsa :) Visst är den fin?! Är så nöjd med denna vagn ångrar inte en sekund att vi bytte! Har även köpt en ståbräda som ni ser på bilden. Isa älskar att åka ståbräda, syskonvagnen vill hon typ aldrig åka nå mer.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela