Rosadagar

Hemklickat

Publicerad 2010-10-29 23:21:41 i ShoppingDen här adventsljusstaken av märket Dixie är påväg hem till mig! Mitt första julpynt för det här året är alltså inhandlat.

Stor & liten

Publicerad 2010-10-21 23:42:31 i Dagarna med prinsessan


Isa målar och är väldigt koncentrerad :) Roligt att de alltid finns nåt att pyssla med!

Idag har vi äntligen tagit oss iväg på Stor & liten som är i kyrkan på torsdagar här i byn. Har inte alls varit bra på att gå dit då ja helt enkelt tycker de är sååå skönt att bara ta de lungt på morgonen när de inte är dagis som man ska stressa till. Men vi ska verkligen bli bättre på att komma iväg! För idag hade Isa super skoj... och det är ju även trevligt och träffa alla mammor och surra för mig.

Dop av Thea

Publicerad 2010-10-20 22:05:05 i Thea

Nu är vår minsta prinsessa döpt! I lördags hade vi dop för Thea som fick namnen Thea Laila. Laila har hon fått efter farmor även faster och kusinen heter det. Allt gick super bra! I kyrkan skötte hon sig utan skrik, fikat sov hon sig i princip igenom men när det var dax för presentöppning var de inte skoj längre... dessutom var de bara mamma som gällde.

Hon fick super fina presenter av alla ♥ Tusen tack för dom! Blev en väldigt lyckad dag men kändes ganska skönt när allt var över ;) Lite mindre att tänka på denna vecka!


Full rulle!

Publicerad 2010-10-12 23:29:17 i Thea

Här hemma är de full rulle... med dop till helgen finns de mycke som ska fixas! Men tror att jag har ganska bra koll på läget just nu :) och bakandet går de framåt med!

Typiskt är väl när man har så mycket att fixa med så är Thea inte alls på humör på kvällarna. Tror de är tredje kvällen hon är lite gnällig... eller ikväll har de inte bara varit lite gnäll utan gallskrik! Just nu har hon slocknat i min famn och frågan är om jag ska våga lägga henne i sängen eller om de börjar om då. Ett litet tag kan vi dra ut på de iallafall ;)

Har inte hunnit med att berätta att hon nu har vänt på sig från rygg till mage! Hände redan förra veckan... hihi ni är säkert många som är super intresserad av det ;) Men skoj för mig att skriva ner så man kommer ihåg! Minnet är inte det bästa nuförtiden!


Hon kämpade ett bra tag innan hon lyckades vända sig


Skulle aldrig ha skrivit att hon satt lungt i min famn tidigare... klockan har nu hunnit bli mycket (hann aldrig uppdatera tidigare) för hon vaknade och har bökat fram tills för ett tag sen. Då dög de att bli ammad till sömns. Så just nu ligger hon mitt i min säng... men jag lovar där får hon ligga!! Rör henne inte en millimeter.

GONATT nu ska jag också ta och sova!

Sthlm

Publicerad 2010-10-08 22:44:15 i Allmänt

Härligt med fredagkväll... här hemma har vi bara ätit gott och slappat.

Förra helgen tillbringades hos en barndomsvän i Sthlm jag och Thea åkte ner fredag-söndag. Blev en hel del spring på stan. Men inte så värst mycke shopping... som vanligt var de mest grejer till barnen som fick följa med hem!

Thea hon var så nöjd hela tiden! Även fast hon fick åka mycke vagn, men hon sov mest hela tiden :) Var nästan så att vi fick väcka henne varje gång de var dags för fika eller lunch paus så hon skulle få komma upp lite och även äta. Ja man är nog lite bortskämd me en väldigt enkel bebis just nu!


Thea åker vagn fotat med min iPhone


Nä nu blir de snart sängen för mig den här fredagskvällen, ska bara se hur de går i Idol först. Skönt att komma i säng i hyfsad tid för en gångs skull.

Vilken natt

Publicerad 2010-10-08 13:20:55 i Dagarna med prinsessan

I natt har de varit cirkus här hemma... Isa har vaknat TUSEN gånger känns de som. Vet inte riktigt va de varit. Ledsen men har somnat om ett tag när man lagt henne till rätta i sängen. Men sen har hon vaknat efter ett tag igen och är ledsen och skriker. Tillslut kom hon över till oss och då sov hon fram tills på morgonen! Frågade henne på morgonen varför hon var så ledsen i natt och hon sa saknat dig ♥ Så kanske bara var att hon ville ha lite närhet! Hoppas INTE på repris i natt.

Men däremot har Thea sovit super då när den andra tjorvar. Ja alltid ska de vara nån ;)

Nu har vi laddat upp med lite kladdkakemuffins och får strax besök av två mammor med barn från föräldragruppen vi hade me Isa. Så snart är de livat här kan jag gissa! Trevlig fredag på er!

Gröt premiär

Publicerad 2010-10-06 22:33:31 i Thea
Idag är det andra kvällen Thea fått smaka gröt. Hon verkar gilla de iallafall... gapar när skeden kommer :) Sen kommer en stor del i retur men inte är de så lätt när man aldrig ätit nåt tidigare! Hoppas på att hon ska sova lite bättre om natten när hon börjar få i sig lite gröt på kvällen.

Nä nu ska jag bara amma klart Thea som vaknade och var otröstlig sen blir de sängen för mig! Är vaken alldeles för länge på kvällarna.

Thea 4 månader

Publicerad 2010-10-05 23:34:59 i Thea

Har fortfarande en väldigt nöjd thea som ler mot allt och alla.
Gillar att sitta i sin babysitter och ligga i babygymmet kortare stunder
Inte lärt sig vända sig från rygg till mage ännu men hon jobbar på de
Börjat dregla och har händerna mycke i munnen... undra om det är tänder på gång. Storasyster fick första när hon var 4,5 månad
Helammas fortfarande ca 2-4 timmar mellan gångerna
Somnar för natten vid 20 vaknar 2-3 gånger på natten oftast för att äta. Men är så trött så har inte alltid så bra koll! Vaknar vid 7-8. Somnar oftast när jag ammar henne men annars funkar de oftast att bara lägga ner henne i vaggan så sover hon efter ett tag.
Har inga speciella sovrutiner på dagtid ännu.
I måndags var vi på BVC för för 4 månaders kontrollen... vikten ligger nu på 7500 g och hon är 65 cm lång. Hon är både tyngre och längre än sin storasyter var vid 4 månader.

Som vanligt kommer de en liten lista hur de ser ut just nu.

Har fortfarande en väldigt nöjd Thea som ler mot allt och alla.
Gillar att sitta i sin babysitter och ligga i babygymmet kortare stunder.
Inte lärt sig att vända från rygg till mage ännu men hon jobbar på det lite försiktigt.
Börjat dregla och har händerna mycke i munnen... undra om det är tänder på gång. Storasyster fick första när hon var strax över 4 månader.
Helammas fortfarande ca 2-4 timmar mellan gångerna.
Somnar för natten vid 21 vaknar 2-3 gånger på natten oftast för att äta. Men är så trött så har inte alltid så bra koll! Vaknar vid 7-8. Somnar oftast när jag ammar henne men annars funkar de oftast att bara lägga ner henne i vaggan så sover hon efter ett tag.
Har inga speciella sovrutiner på dagtid ännu.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela