Rosadagar

BVC 3 månader

Publicerad 2010-08-31 15:52:52 i Thea

Idag var de dax för 3 månaders kontrollen för Thea på BVC. Vi börjar ha en riktig tungvikare här hemma nu... hon vägde nästan 7 kilo... 6935 g och är 62,5 cm lång. Lite tyngre och längre än Isa var på sin 3 månders koll, ser på kort att ja bytt från 62 till 68 tidigare me Thea så de märks.

Var även dags för första vaccinations sprutan. De tyckte hon inte om! De värsta skriket gick ganska så fort över... sen var hon lite små gnällig i en timme innan hon somnade. Får se hur natten blir sen, men hoppas på en bra!! För imorgon ska jag ha mammafika här så då måste vi ju vara pigga :)

Mera shopping

Publicerad 2010-08-29 22:54:14 i Shopping

I fredags var jag och båda tjejerna på stan... den mindre hon sov sig igenom i princip hela shoppingrundan och den äldre hade spring i benen så att försöka få henne sitta i vagnen var inte alltid så lätt!

Blev lite Nova Star shopping... så härliga såg jeansen ut på Isa! Med mudd både upptill och nertill blir dom riktigt lekvänliga och sköna. Fick tyvärr ingen bild på henne med kläderna på. Hon gör verkligen inte som man vill nuförtiden... så bild med kläder på skulle vi inte ta! Hittade även en Geggamoja mössa till Thea på rea så hon kan matcha storasyster som har en likadan.




Tokig som ja är så blev de årets lila overall från Molo :D Gillade den mycke mer... så den jag shoppade på Tradera har åkt ut där igen! Hoppas jag får tillbaka de ja gett för den nu då.



Väldigt svårt att få en bild så färgerna visas rätt... men är den till vänster som Isa ska ha i vinter! Men nu lovar jag att de är slut tjatat om overaller här i bloggen för ett bra tag framöver ;)

Thea 3 månader

Publicerad 2010-08-29 22:39:32 i Thea


Var redan igår våran lilla prinsessa Thea blev 3 månader... hinner knappt med! BVC ska vi besöka först på tisdag så vikt och längd saknas. Men känns som att hon dragit iväg på längden, har börjat använda storlek 68 på kläder nu. Tidigare än Isa vad jag kan se på bilder.

♥ Har börjat äta oftare på natten nu, har inte riktigt koll på hur många gånger och när ;) är i nattmössan! Men ca 2 gånger per natt är de nog. På morgonen ligger hon oftast och knorrar från runt 5-6 tiden är som att hon är lite täppt i näsan då.
♥ Dagarna känns de som att hon sover sig igenom ibland!! Måste fortfarande sova mer än hon är vaken.
♥ Helammar henne fortfarande, väldig olika hur länge de är mellan gångerna (men känns som att jag inte behöver amma henne lika ofta som Isa), har testat flaskan och den tar hon oftast.
♥ En väldigt nöjd och glad tjej.
♥ Gillar att ligga i babygymet och titta på Bamse & co.
♥ Börjat vända sig på sidan och idag kämpade hon rejält för att försöka komma runt.
♥ Inte direkt en favorit att ligga på mage och träna nacken några längre stunder... men går bättre och bättre.

Snabb leverans!!

Publicerad 2010-08-25 20:39:21 i Shopping



Tjohooo idag fick ja min nya iPhone 4 :D Nu väntar jag bara på ett mikrosimkort innan den kan startas! Blev en beställning tillslut... fick genom ett garantiärende en helt ny 3 GS och passade då på att sälja den. Fick de ja ville + lite mer så de var ju inte dumt :)

Vet inte riktigt hur de gick till när jag fick den redan idag... trodde minst att den var 1 månad bort. Telia sa när ja beställde den förra måndagen att det var 5-6 veckors leveranstid! Så hade MINST räknat me den tiden eller mer... skoj när man för engångskull får nåt fortare!

Nu måste jag surfa runt och hitta nåt fint skal till den! Tips på bra sidor tas gärna emot...

Feber

Publicerad 2010-08-25 20:12:25 i Allmänt



Jaha då var de dax för lite förkylning här i huset... En febrig Isa somnade nyss i soffan! Tyckte hon var väldigt smågnällig efter middan, inte likt henne. Så kollade tempen tillslut och då visade den ju 39,1...  Försökte ge henne lite alvedon i flytande form men de skulle hon INTE ha. Hoppas hoppas att de inte blir mer än feber!

Tidigare idag har jag och Thea varit på super trevligt mammafika me en massa mammor från byn. Roligt att träffa en massa nya mammor och surra me!

 

Det blev en...

Publicerad 2010-08-24 23:14:20 i Shopping


Isa ca 88 cm lång i en Molo overall strl. 98

Hittade en helt ny lila Molo overall på Tradera som jag budade hem i söndags och redan idag kom den me posten.  Trodde den skulle vara lite mörkare i färgen än den var. Men de blir nog bra me den här hoppas jag, haha! Klurar dock innerst inne om de blev rätt lila färg ;) Jag i ett nötskal!!! Ska fundera såååå mycke på så små saker! Hon gillade den då själv iallafall :)

Lila eller rosa?!

Publicerad 2010-08-21 23:09:28 i Barnsaker

Idag har vi varit och provat Molo overallen me Isa... om det blir en Molo som de just nu lutar åt blir de storlek 98. Men var ju de där med färgen då. Hade tänkt mig en lila men var ju inte riktigt nöjd me just den lila färgen och sambon han vill att vi köper en rosa!! Haha han som nyss tyckte att ALLT var rosa. Känns lite trist me samma färg i år igen faktiskt... MEN den bubbelgums rosa är ju suuuper fin! Så ja fortsätter me velandet ett tag till och får se när ja kan ta nåt beslut!

Vilken tycker ni är finast??


Höstshopping!

Publicerad 2010-08-21 22:41:25 i Shopping

Har blivit en hel del shopping i veckan... Har hunnit me att vara på två klädpartyn både Me&i och Blingo. Även stan och internetshopping har hunnits me :) Men Isas garderob ekade nästan tom när sommarkläderna var urplockade! Så synd för då MÅSTE man ju shoppa lite nytt ;)

Här kommer lite bilder på på kläderna jag shoppat i stan... Blandat från Lindex, Kappahl och H&M.


Spotify Premium GRATIS

Publicerad 2010-08-20 14:35:38 i Allmänt

Vill du ha Spotify Premium gratis? Det man behöver göra är att svara på lite frågor samt värva 6 vänner. Läs mer HÄR om hur du ska göra...

Alla fördelar med Spotify Premium:
+ Du slipper all reklam
+ Bättre ljudkvalité på musiken (320kbps)
+ Du kan använda Spotify i mobilen (iPhone, HTC, m.fl.)
+ Lyssna på dina spellistor utan internet
+ Tillgång till nya låtar innan alla andra

Nova Star hösten 2010

Publicerad 2010-08-14 23:05:36 i Barnsaker



Finns sååå mycke fina kläder i Nova Stars höstkollektion!! Vill ha MASSOR därifrån... men vi får se va de blir har inte riktigt bestämt mig.

Lilla hjälpredan

Publicerad 2010-08-11 23:41:17 i Dagarna med prinsessan



Isa gillar att hjälpa till när man ska göra allt möjligt... både på gott och ont ;) Idag fick ja hjälp att plantera lite nya blommor till bron. Vet inte om de är nån lite höstigare blomma?! Tänkte de i allafall så kanske dom håller sig ett tag... ja ni hör ju hur bra ja är på blommor!!

Vinteroverall

Publicerad 2010-08-10 23:14:17 i Barnsaker



Ja de har man börjat kolla efter redan innan sommaren är slut :) Jag & Thea har varit på stan idag... hade lite ärenden varav ett var att kolla in Molos overaller. Blev tyvärr lite besviken på färgen... färgen på jackan var såååå mycke finare än på overallen. Så nu har ja kärat ner mig i jackan istället ;) VILL HA! Synd att hon redan har två jackor och kanske inte behöver en tredje!

Får se vad Polarn & Pyret kommer med för färger på deras overaller i år... finns inte i butiken ännu. Om dom också kanske har nån lila. Men tror de blir nåt av dom två märkena i allafall...

Vardagen åter

Publicerad 2010-08-09 10:23:39 i Allmänt

Idag var de dagis dax för Isa igen. Gick som vanligt super bra att lämna henne även fast hon nu varit ledig i 6 veckor. Igår när vi pratade om att de var dagis idag så skulle hon leka me alla barnen sa hon :) Även mamma lämna mig och mamma hämta mig... man ser verkligen hur hon funderar på saker och ting hon säger! Så nu hoppas vi hon har de jätte skoj där me alla kompisar.

Jag och Thea tog en rast promenad efter dagislämningen och kan säga att jag blev rejält svettig. Är varmt och kvavt ute men ingen sol. Måste försöka komma igång med lite promenader nu! Känner att jag är laddad så de är ju bra :) Blev 45 min igår kväll också.

Nä nu är de bara att sätta igång me lite grejer här hemma så man får nånting gjort medans Isa är på dagis!

Lillasyster & jag

Publicerad 2010-08-07 10:21:54 i Allmänt

Igår efter lunch skjutsade vi Isa till farmor där hon sovit i natt. Hon och kusinen har nog haft de super roligt & mysigt tillsammans där!

Jag och Thea åkte till stan. Blev en lunch med Karin och sen var de stan för hela slanten... Hade tänkt kolla lite kläder till mig själv men hade inte riktigt nån shopping lust när ja väl hade lite tid till de!! TYPISKT! Blev som vanligt nåt till barnen istället :) Hittade denna fina lila dress till Thea, verkar vara mycke lila i höst för verkligen allt ja hittar är i lila.



Lila Hello Kitty dress från H&M


Thea låg nöjt i vagnen hela eftermiddan på stan!! Bara några pip när hon var hungrig och de hände ju bara en gång... härligt när man har en nöjd liten.

På kvällen hade jag & Thea de bara mysigt här hemma, sambon var ju iväg på Kalaset i stan... Försökte att ta några kort på Thea när hon satt i min famn och var så glad. Inte de lättaste att få till nåt när man ska båda hålla i kameran och henne.



Hon börjar bli riktigt stark i nacken nu!

Nä nu ska vi göra oss klara för en sväng på Storheden och sen ska vi och hämta den bästa storasystern!

Stan

Publicerad 2010-08-04 23:18:57 i Shopping

Blev en snabbsväng till stan idag när de var mulet ute! Skulle hämta min iPhone som varit på lagning... men de blev aldrig av! Var MEGA lång kö på Telia och missade givetvis mitt nr när ja gick därifrån. Sen så var Thea mindre nöjd i vagnen, typiskt då Isa sov och även när hon vaknat var hur skötsam som helst. Är de inte den ena så är de den andra ;)

Hann iallafall in på Lindex en sväng medans ja väntade... hittade en massa fint. En klänning till Thea och ett par leggings till Isa fick följa med hem. Nu vill ja bara hitta en enfärgad tunika till Isa som hon kan ha till, någon kanske har tips? Blir nog en beställning från Lindex online på lite fler plagg...



Nu längtar ja bara till fredag då jag tänkte åka till stan igen för att få tillbaka min telefon... mest troligt sa killen på Telia att ja skulle få en helt ny telefon. Så de hoppas jag på!! Funderar på om man skulle sälja den då medans den är helt ny och köpa iPhone 4 som kommit nu! Är såååååå sugen... men vi får se hur mycke pengar de handlar om.

Plattsättning

Publicerad 2010-08-04 22:59:05 i Renovering av huset



Pågående projekt här hemma just nu är plattsättning på framsidan... Lerigt värre nu när regnet öser ner! Men när de är klart blir de nog riktigt bra. Har haft lite otur med minigrävaren som gått sönder och står ivägen, men imorgon ska dom förhoppningsvis komma och flytta på den!

Pite havsbad

Publicerad 2010-08-04 00:06:37 i Allmänt

Ännu en helg har vi spenderat i husbussen! Vi börjar trivas med campinglivet :) Den här gången bar de av till grannkommunen och Pite Havsbad... Campade tillsammans med grannarna längre bort på gatan, hur trevligt som helst har vi haft de!!

Vädret har varit väldigt varierande... sol, blåst, regn och åska. Men badat de har barnen gjort i allafall! Blev även en sväng in till Piteå på Pite danser & ler, dock bara dagtid för lite karusell åkning.





Tjejerna åker karusell på campingen


Isa leker på stranden

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela