Rosadagar

Semester 2011.

Publicerad 2010-12-30 23:58:10 i Allmänt

Blir en solsemester i början av sommaren! Behöver jag säga att de ska bli SKÖNT?! :) Har suttit och letat den perfekta resan nu flera kvällar. Tillslut igår bokade sambon ett av hotellen jag hittat... Men är inte helt hundra på att de är rätt.

Det som är preliminär bokat är en resa till Side i Turkiet med Fritidsresor. Ett Blue Village hotell med all inclusive som heter Seven Seas Side. De vi inte tänkte på var dock att de varken fanns micro, plattor eller vattenkokare på rummet. Lite besvärligt när man har två vällingbarn... Sen vet jag inte heller om jag vill ha all inclusive, gick inte att välja utan. Vad tycker ni som provat på de kommer ni välja de även nästa gång?


Ser härligt ut!! Finns även en liten vattenpark... tror de var de som lockade sambon mest ;)

Rummen ser väldigt fräscha ut!

Julhelgen.

Publicerad 2010-12-29 23:46:46 i Allmänt


Några bilder från julafton... Isa hon vill i princip aldrig vara med på kort nuförtiden :( Springer iväg på direkten. Inte ofta jag fastnar på bild, tjejerna var mindre intresserad av och vara me...

Äntligen ska jag försöka få ihop ett litet inlägg om julhelgen... dom senaste kvällarna har jag suttit upptagen med annat. Men mer om de får ni veta i senare inlägg ;)

Vi har flängt runt en hel del denna jul... åkte redan dagen innan julafton till Siknäs (min mammas föräldrahem) där firade vi pappa/morfar som fyller år dan före julafton. Även bror min och hans tjej var där... super god middag lagade dom åt oss alla!

Efter lunch på julafton åkte vi från Siknäs för firande hos sambons föräldrar där även hans systrar med familjer var. Här blev de Kalle Anka, bus me kusinerna, julbord och självklart kom tomten. Lite små rädd var Isa... hämta paketen gick super. Men en kram ville hon inte ge!

Senare på kvällen åkte vi tillbaka till Siknäs där vi slappade och tog det lungt resterande juldagar!

Sätt ljus på dina bilder.

Publicerad 2010-12-25 20:39:04 i Allmänt

Bild lånad från Emelie Ohlsson


Klickade nyss hem en julklapp till mig själv! Blev en fotokurs från duktiga fotografen Emelie Ohlsson... Så hoppas verkligen att den ska lära mig att fota på mer manuella iställningar istället för bara autoläge. Vill kunna ta finare bilder än ja gör idag... och då måste man ju göra ett försök att lära sig nåt ;) går ju liksom inte annars!

Återstår att se hur mycke tid jag har över till detta... men ska verkligen försöka! Bra att man får en dvd, alltså ingen begränsad tid att lära sig på.

God Jul

Publicerad 2010-12-23 22:45:51 i Allmänt

Har varit tyst här ett tag nu... men tänkte iallafall önska er en riktigt GOD JUL!! Hoppas ni får en härlig julafton imorgon, de ska vi ha! Så återkommer jag när de finns tid och lust.

10 december.

Publicerad 2010-12-10 23:12:58 i Allmänt

Isas dagiskorten kom tidigare i veckan... Blev ju sååå mycke bättre me vit bakgrund!!! Skönt att slippa den hemska blå.

Idag har vi haft trevligt besök hela dagen lång! Först har kompisar med barn varit här och senare pappa/morfar på middag. Alltså har Isa haft fullt upp hela dagen... så strax efter sjutiden sov hon gott.

Thea har varit vaken betydligt längre hon... men pigg och glad har hon sladdat runt i sin gåstol. Igår tittade hennes första tand fram, än så länge bara ett litet streck i tandköttet. Men den är på gång i allafall!

Campadre.

Publicerad 2010-12-10 21:55:52 i Shopping

 

 

Klickade precis hem ett sånt här snyggt Humanity armband från Campadre till halva priset! Vet du inte vad Campadre är?! Här kommer lite info...

Campadre är en "Private Shopping Club". Som medlem får du unika erbjudande på eftertraktade varumärken. Mode, heminredning, sport, resor och andra livsstilsprodukter - upp till 70% under ordinare butikspris. Vill du bli medlem? Klicka då HÄR. Skynda så du inte missar något!

Ny skötväska

Publicerad 2010-12-02 18:48:06 i Shopping



Blev en Willvin napped black, återstår att se vad jag tycker om materialvalet...

Så har ja äntligen shoppat en ny skötväska! Tänkte göra de redan i sommar... men blev aldrig av. Sen har ja varit lite snål och funderat på om ja verkligen behövde en. MEN så igår hittade jag via Barnshoppingbloggens adventskalender tips Willvin väskor för HALVA PRISET! Då slog ja till!

Julkalender

Publicerad 2010-12-02 15:57:56 i Barnsaker







Så här ser julkalendern ut som jag gjort till Isa. Gissa om hon tycker de är roligt att öppna paket?! Hon skulle gärna öppna ALLA på en gång! Saknar några paket ännu och så ska den hängas på hennes dörr så fort jag hittar häftpistolen.

Äntligen torsdag säger jag! Sambon har varit borta hela veckan på kurs och kommer hem ikväll... bara därför har Isa passat på att vara förkyld och vaknade natten till onsdag me världens hosta så hon tillslut kräktes. Hon som inte varit mycke sjuk i höst passar alltså på när pappa är borta! Så ska bli super skönt att få hem honom ikväll.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela