Dagens middag - Tortillatårta
Idag provade vi en ny maträtt här hemma, tortillatårta. Hittade receptet på Tasteline, men blev lite modifierat efter min smak. Var smarrigt men en aningen starkt efter ett tag... valde medium på salsa såsen så ska nog testa mild nästa gång!

INGREDIENSER
4 st tortillabröd
2 st kycklingfileér
1 st lök
½ purjolök
200 g champinjoner
1 paprika
½ burk Old El Paso Thick´n Chunky Original Salsa
200 g philadelphiaost
1-2 dl riven ost
GÖR SÅ HÄR
Sätt ugnen på 225°C. Skär kycklingfiléerna i små tärningar, tärna löken, strimla purjolök och skiva champinjonerna. Fräs kycklingen i matfett. Tillsätt lök, champinjoner och paprika. Låt fräsa. Blanda ner salsa och philadelphiaost. Rör om väl.
Lägg tortillabröden med fyllning emellan (som en tårta) på en plåt med bakplåtspapper. Täck även det översta lagret med fyllning. Strö osten över. Gratinera ca 15 min i ugnen tills tårtan blivit genomvarm och osten fått fin färg.
Servera med Old El Paso Thick'n Chunky Original Salsa och en grönsallad.

INGREDIENSER
4 st tortillabröd
2 st kycklingfileér
1 st lök
½ purjolök
200 g champinjoner
1 paprika
½ burk Old El Paso Thick´n Chunky Original Salsa
200 g philadelphiaost
1-2 dl riven ost
GÖR SÅ HÄR
Sätt ugnen på 225°C. Skär kycklingfiléerna i små tärningar, tärna löken, strimla purjolök och skiva champinjonerna. Fräs kycklingen i matfett. Tillsätt lök, champinjoner och paprika. Låt fräsa. Blanda ner salsa och philadelphiaost. Rör om väl.
Lägg tortillabröden med fyllning emellan (som en tårta) på en plåt med bakplåtspapper. Täck även det översta lagret med fyllning. Strö osten över. Gratinera ca 15 min i ugnen tills tårtan blivit genomvarm och osten fått fin färg.
Servera med Old El Paso Thick'n Chunky Original Salsa och en grönsallad.