Rosadagar

Stockholmshelg å 30 år

Publicerad 2009-09-21 09:45:52 i Allmänt

Nu är vi hemma igen efter en helg i Stockholm... bara jag å sambon. Isa har varit hemma me farmor, faster å kusinen. Verkar som att hon har haft en super bra helg här hemma utan oss... blivit bortskämd me flera presenter.

Vi har oxå haft en super helg i Stockholm... god mat, shopping å trevligt sällskap! I fredags då ja fyllde 30 var vi ut å åt me ett par kompisar på Grekiska kolgrillsbaren på Söder... var suuuper god mat där!! Sen på dagarna har de mest blivit shopping, har hittat en hel del... men fortfarande står en höstjacka kvar på inköpslistan. Lördag kväll var de biodags Flickan som lekte med elden, tyvärr fick vi inte se klart hela filmen då sambon blev dålig... måste nästan ha varit nåt han ätit.

Men i de stora hela har vi haft en super skön helg... men såklart har vi saknat gumman!! Var härligt å komma hem till henne igår!

Förra veckan var de fullt upp här hemma me en massa bakande å sen på torsdag kväll var de kalas för hela tjocka släkten. Därför har ja varit frånvaranden här... har haft så fullt upp me annat!

Kommentarer

Postat av: madde

Publicerad 2009-09-21 21:21:07

Grattis till dina 30 år!Vad mysigt att ni kom iväg till Sthlm på tu man hand.. Man behöver få vara utan sin "bebis" ibland.KRAM

Postat av: ullisar

Publicerad 2009-09-22 01:34:18

va roligt att ni hade det bra! å även om man vet att bäbi har det bra hemma med dom som passar och älskar henne så känns det säkert ändå tomt.. själv har jag ju inte lämnat så länge än, men snart så... bara ett par dagar kvar nu!! är görnervös!härligt fotokollage! men synd på filmen ;)krya på Isa nu! fortfort!

tjo!

Postat av: Emelie

Publicerad 2009-09-26 21:13:06

Grattis i efterskott! Synd med bion men hoppas ni hade det mysigt i alla fall!

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela