Rosadagar

Tredagarsfeber å tradera

Publicerad 2009-09-29 21:38:37 i Dagarna med prinsessan

Dagarna bara springer iväg... är ju snart onsdag å halva veckan har gått!!

Isa fick ju feber på torsdag som ja skrev om sist... den höll i sig hela helgen me toppar över 40 grader. Söndag var den lite lägre å måndag borta. Igår upptäckte ja att hon fått prickar på mage och rygg... började då kolla runt lite å de var tydligen ett tecken på tredagarsfeber. Prickarna kommer då febern är över.

Idag har hon varit på dagis... men verkar inte vara sig själv riktigt ännu. Somnade tidigt här hemma för natten... redan vid 18.30 + att hon sov ca 30 min ett tag innan de oxå. Hoppas hon sover hela natten nu å inte får för sig att de är morgon mitt i! Vi får hoppas på en piggare Isa imorgon...

Har ÄNTLIGEN hunnit me att lägga ut lite auktioner på Tradera... vet inte hur länge ja tänkt göra de!! Men har en hel del kvar... men är ju en början i allafall!! Nä nu ska de fixas lite i tvättstugan innan de är dax för sängen.

Kommentarer

Postat av: Sara

Publicerad 2009-09-29 22:22:59

Edvin fick tredagarsfebern direkt när inskolningen var över, så typiskt! När han varit feberfri i två dagar så fick han gå tillbaka till dagis men det gick inte speciellt bra, han var supergnällig och hatade allt och alla. Eftersom vi tyckte/trodde att han faktiskt var frisk så kändes det knäckande, fick för oss att han inte trivdes på dagis osv, men efter ca 3 dagar så försvann allt gnällande som genom ett trollslag och han blev blev en solskensunge igen. Är tydligen inte alls ovanligt att de är väldigt gnälliga 1 vecka efter tredagarsfebern - bara så ni vet :)

Postat av: Elin

Publicerad 2009-09-29 22:56:03

Hoppas att hon snabbt kryar på sig. Har hört flera barn som haft höstblåor, det kan inte vara det?

Stor Kram til dig och lilla sjuklingen

Postat av: ♥ Mamma Russin

Publicerad 2009-09-29 23:13:13

hej hopp..



stackars Isa.. hoppas hon är piggare imorgon.. jag såld på tradera idag för 705 kr.. :) det är ju toppen.. :) KRAMKRAM

Postat av: ullisar

Publicerad 2009-10-07 20:24:30

jag är en sån som periodvis hänger massor på Tradera, fast jag köper bara. har gjort många fynd, och en del inte lika fördelaktiga fynd... bästaste senast är just vinterdojjor (som du skrev om i ett inlägg här ovanför att du letade efter)!



tjo!

Postat av: emelie

Publicerad 2009-10-09 09:55:17

Usch då, Jolie hade faktiskt tredagarsfeber när hon var 2,5 månad. Jätteobehagligt, efter tre dagar var hon helt prickig över hela kroppen så läkarna konstaterade att det var det men det är väldigt ovanligt att få det när man är så liten.



Förresten så fint med lila kiwilyktor, vill med ha! Jag har lila som accentfärg i vardagsrummet just nu och de skulle ju passa pefekt!

Ha en härlig helg!

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela