Rosadagar

Besiktning å försäljning

Publicerad 2008-11-28 16:53:48 i Husplaner

Igår besiktade vi huset å de hittades inge fukt i huset, så de känns super. Besiktningsmannen anmärkte på att dom hade lagt golvet på den gammla mattan i källaren, vilket kan leda till fukt i den å så bildas mögel... Så blir nog att vi börjar å riva upp de å lägger platonmatta som de ska vara!

Så idag har vi varit på banken å betalat handpenningen. Känns som att de varit fullt upp dom senaste dagarna me visningar på lgh, banken, besiktning mm.

Vi har nu även haft den stora visningen av lgh å de var många som tittade... även en hel del som skrev upp sig. Så har vi fått bud på utgångspriset i allafall! Men man hoppas ju alltid på lite mer : ) Men var några som mäklaren väntade på svar av å flera stycken hade han inte fått tag på... Sen så är de fler som ska titta på måndag.

Nu ska njuta av att de är fredag å snart kommer min mamma å pappa på middag! Ha en trevlig helg!

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2008-11-28 20:11:40

Vilken fredag! Det låter verkligen underbart bra alltihop.

Kram

Postat av: Hanna

Publicerad 2008-11-29 12:49:51

Va skönt att det mesta var ok på besiktningen! Å härligt att det verkar bli snurr på lgh oxå! Har fortfarande inte riktigt fattat att ni ska flytta ut till byarna! ;-) Men kul är det! Om ni har lust får ni gärna komma förbi å fika nån dag när ni inte har fullt upp...:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela