Rosadagar

Roomservice är tillbaka

Publicerad 2008-10-01 12:01:36 i Inredning & inspiration

Äntligen är mitt favorit inredningsprogram tillbaka me nya avsnitt ikväll! Gissa vem som sitter klistrad vid tv:n då : )

Så här skriver kanal 5 om säsongen:


Johnnie och Mattias tar sig an ett helt radhusområde i den nya säsongen av Roomservice. I Segeltorp utanför Stockholm ska sex hus få varsitt rum renoverat av hantverkarduon som är inne på sin fjortonde säsong. Bland husägarna finns bland andra en fd kock som vill ha ett bättre kök, ett yngre par som flyttat från Södermalm till förorten för ungarnas skull och en tonårsfarsa som behöver hjälp med gillestugan.

Senare i höst är det några av Sveriges största sporthjältar som får hjälp av Johnnie och Mattias. Till exempel får Carolina Klüft och hennes man Patrik hjälp med en tillbyggnad på sitt hus i Blekinge.

Inredarna Jon Eliason och Lotta Bäcker är tillbaka och förra säsongens nytillskott Birger Lipinski och Malin Jensen kommer igen med nya projekt. Dessutom gör inredningsarkitekten Märta Friman premiär i Roomservice.

Kommentarer

Postat av: Emmy

Publicerad 2008-10-01 12:55:58

bänkad här med ;)

Postat av: mamma russin

Publicerad 2008-10-01 14:21:23

gillar det också.. :) fast jag gillar nästan alla sådana program.. simon och thomas är också en favvo.. kanske inte bygglov så mycket... från koja till slott är ju så bra.. med sikaren jonny.. för det är väl där han är med i va??

kram:)

Postat av: jenny

Publicerad 2008-10-01 20:52:42

attans att det ska vara samma tid som idol. jag ser ju det nu förtiden. Kram/jenny

Postat av: mamma russin

Publicerad 2008-10-02 15:55:22

stinas overall kommer från kappahl.. 198 kronor, bra pris och den är jättebra.. ja de är väl lite tunnare.. men just nu passar den perfekt att ha när hon ligger på ullfällen och har fotsacken över.. senare i vinte tänkte jag byta till åkpåsen såå då tror jag den blir kanon då med.. lite svårt att hitta overaller i stl till stina då hon är en stor kicka.. stl 80 har hon på denna och då är nästan alla overaller i bävernylon.. :)

kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela