Rosadagar

Isa 3 månader

Publicerad 2008-09-07 22:41:15 i Dagarna med prinsessan



Igår blev Isa 3 månader, vet inte alls va hon väger nu men imorgon ska vi på BVC å väga henne. Då ska hon ju även få sin första vaccinationsspruta... hoppas inte hon får några biverkningar av den.

Verkar som att hon fått in en sömnrytm för natten nu å de är ju super skönt... hon somnar för de mesta vid 21 på kvällen å vaknar för mat runt 5 tiden å sen sover vi till runt 8-9 tiden.

Hon sover inte så jätte mycke på dagarna längre... oftast max 2 timmar, tycker de känns lite men vet inte riktigt hur mycke dom ska sova heller? Sover oftast när man går me henne i vagnen å inte så mycke om man bara är hemma.... då måste man oftast söva henne i vaggan, somnar oftast fort då så vet inte om man ska börja ha de som en rutin om man är hemma. För annars kanske hon inte har ro å somna... men ja vet inte...

På dagarna äter hon ungefär varanan timme fast de verkar som att de börjar bli lite längre mellan gångerna nu... å sen tycker ja hon äter jätte korta stunder ibland kan de vara så kort som 5 min, kanske hade varit bättre om hon åt mer å lite mer sällan... Men hon hade även en maraton ätning förra vekckan, hon åt i en heltimme å de är inte vanligt när de gäller henne!

Kommentarer

Postat av: Jenny & Lilla S

Publicerad 2008-09-08 08:49:19

Så fin hon är! Grattis på 3-månadersdagen lilla Isa :-)

Postat av: Hanna

Publicerad 2008-09-08 12:36:13

Gud va lik sin far hon är!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela