Rosadagar

Mer å mer mat

Publicerad 2009-02-03 20:43:37 i Dagarna med prinsessan

Idag till lunch tyckte ja Isa fick i sig bra me mat... hon åt nästan en halv liten burk me pasta å kyckling! De är bra för att vara henne... så framåt går de i allfall. Men fisk verkar inte vara nån höjdare, till middag fick hon potatis med rödspätta. De åt hon knappt nånting av... ville bara kräkas! Tidigare har hon fått lax å de var samma sak me de.

Nu för ett tag sen innan hon somnade åt hon 240 ml ersättning! De är oxå rekord! Kan ju hoppas att hon sover länge på de : )

Kommentarer

Postat av: Mamma Russin

Publicerad 2009-02-03 22:48:09

Grattis till en pure ätande isa..:)



vad kul att du hade just den vagnen..:) ja vi gillar den verkligen.. bra att få höra negativa saker om den... gubben hittade att beställa den från tyskland för 5000 kr.. tror det är rätt billigt va?? vad gav ni??

vi är ju nöjd med våran brio men den är såååå stor och lite svåra att komma fram med i affären och så.. har du nå kort på eran i bloggen som jag kan glutta på??



ha det gott.. :)



KRAM

Postat av: Mirka

Publicerad 2009-02-03 22:58:09

Det går ju framåt det här:)

Men jag måste ju hålla med Isa om att all fisk i burk inte är så gott(om det är burkmat med fisk du menar). Typ den där skärgårdsgrytan får mig också att vilja kräkas...

Postat av: madelen

Publicerad 2009-02-04 09:04:11

Vad härligt att det går framåt med maten. Mio äter max 150ml välling, men han verkar mätt på det. Han får välling morgon och kväll. Resterande mål är puré och gröt som han älskar.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela