Rosadagar

Garderobs målning

Publicerad 2009-01-18 23:01:00 i Renovering av huset

Idag har ja målat Isas garderob... har tänkt göra de väldigt länge nu men har liksom aldrig blivit av!! Men nu var ja rätt så less på att springa efter hennes kläder i källaren. Har målat två varv å hade hoppats på att de skulle räcka... men de blir ett tredje imorgon å sen ska inredning shoppas. Så snart kan hennes kläder flytta in!

Har tänkt sätta in Elfa korgar som inredning... men är lite osäker på om jag ska ha en stång eller inte, va är mest praktiskt? Är ju så fint å ha lite klänningar hängandes på den ; ) Går ju även att hänga annat oxå... men frågan är om den tar onödig plats i garderoben.

Hade inte en riktigt hemsk före bild... utan är en bild just före ja börjar måla. Men från början var de klistermärken i typ hela garderoben å sen så var dörren orange, men den är redan inlämnad på lackering å klar!

Kommentarer

Postat av: Mamma Russin

Publicerad 2009-01-18 23:48:47

skulle rekommendera en stång..

och korgar under..:) vad fint det blir..:)



god natt och kram..

Postat av: Mirka

Publicerad 2009-01-19 21:11:40

Halloj i allt garderobsbestyr! Nu får du nog ta o kika in hos mig.. det finns nånting som väntar på dig där! Hoppas du haft en bra måndag!

Postat av: Emelie

Publicerad 2009-01-20 16:08:46

Vilken skillnad att göra den vit och slippa massa fula klistermärken. En stång är ju bra att ha och hänga klänningar på och så korgar eller boxar under.

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela