Rosadagar

Böcker är skoj

Publicerad 2009-07-20 19:02:41 i Dagarna med prinsessan



Isa ÄLSKAR numera att läsa böcker! Hon kan sitta å bläddra i dom själv men helst vill hon sitta i knät och vi läser för henne. Måste verkligen inhandla lite mer böcker nu... börjar redan vara lite väl less på dom vi har.

Nån som har tips på bra böcker och kanske en bra webshop me barnböcker?

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2009-07-21 08:23:48

Jag brukar gå till biblioteket på kulturens hus. Då får N lite större variation och sen är det ju bara att lämna tillbaka då hon blir less. Annars har du ju den där goboken som jag vet många uppskattar.

Postat av: ullisar

Publicerad 2009-07-21 23:49:13

håller med om go'boken! dom är fantastiskt bra - för det mesta. vi får sällan Maali att sitta sådär med en bok själv, men hundra gånger om dan hojtas hon "läscha bouk" och släpar iväg oss till bokvagnen bland leksakerna :)



ps. jag blir extra glad nu när jag ser härliga bilder på din lilla Isa! och här på enorma balkongen va? :)

Postat av: Natta

Publicerad 2009-08-02 19:56:55

Jag brukar gå med min dotter till biblioteket ca 1 gån i månaden och låna böcker. Vi stannar alltid kväar där länge och läser och lägger pussel.

Men vårt senaste bok köp blev sex böcker med vanliga barnsånger. De är jätte fina, hårda sidor och fina bilder som visar sångerna. De är En elefant balanserade, I ett hus, Vart bor du lilla råtta, Björnen sover, Bä bä vita lam och Ekorrn satt i granen. Min dotter älskar både böcker och sång så de här böckerna sjunger vi varje dag.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela