Rosadagar

Mera shopping

Publicerad 2010-08-29 22:54:14 i Shopping

I fredags var jag och båda tjejerna på stan... den mindre hon sov sig igenom i princip hela shoppingrundan och den äldre hade spring i benen så att försöka få henne sitta i vagnen var inte alltid så lätt!

Blev lite Nova Star shopping... så härliga såg jeansen ut på Isa! Med mudd både upptill och nertill blir dom riktigt lekvänliga och sköna. Fick tyvärr ingen bild på henne med kläderna på. Hon gör verkligen inte som man vill nuförtiden... så bild med kläder på skulle vi inte ta! Hittade även en Geggamoja mössa till Thea på rea så hon kan matcha storasyster som har en likadan.




Tokig som ja är så blev de årets lila overall från Molo :D Gillade den mycke mer... så den jag shoppade på Tradera har åkt ut där igen! Hoppas jag får tillbaka de ja gett för den nu då.



Väldigt svårt att få en bild så färgerna visas rätt... men är den till vänster som Isa ska ha i vinter! Men nu lovar jag att de är slut tjatat om overaller här i bloggen för ett bra tag framöver ;)

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2010-08-29 23:03:39

HAHA...du är ju galen med overallerna....:-)

Har upptäckt att Alexander kan ha 86:an från förra året utan problem så vi hoppas den räcker hela vinterna. Annars får det bli en 92:a på rean i januari...:-)

Postat av: Katarina

Publicerad 2010-10-20 20:22:07

Hej!

har samma problem :P Köpte precis en lila overall på blocket och färgen på den är just som den till höger på bilden. Var ute efter en mörkare..så snat att det är svårt att få en blid så att färgerna visas rätt.Vill ha den andra lila ;) Vet du vad färgen till vänster heter? Är det en 2010 modell? Vore så tacksam om du svarade :) Mvh/ Katarina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela