Rosadagar

Sömnen

Publicerad 2010-02-01 22:23:01 i Dagarna med prinsessan

Har nu gått lite drygt 2 veckor sen vi bytte säng och rum till Isa... första natten var väldigt jobbig som ni kan läsa här. Men sen har de faktiskt flytit på bättre än förväntat... just läggningarna har tagit lite tid i början. Men vi förändrade lite i hennes sovtider och började kliva upp tidigare på morgonen, senast 07.30... och sen att hon max får sova 1 timme på dan. Så efter de har läggningarna gått bättre, hon kanske var för pigg innan helt enkelt! Alla kvällar har inte varit enkla men merparten!

Sen så har vi ju av bekvämlighet gett henne välling när hon vaknat på natten... och på sista tiden har hon sagt att de är näning (=välling) hon vill ha när man kommer upp. Så har tänkt att vi måste ju försöka få bort nattätningnen väldigt snart, hon är ju inte direkt en liten bebis längre!!! Men men när man är trött så väljer man oftast den enkla vägen...

Men nu verkar de som att de nästan har löst sig utan några jobbiga nätter som ja har bävat för!! 3 nätter har hon klarat sig utan! Första natten tog sambon bara ner henne i våran säng å hon sa inget om vällingen å dom två andra nätterna har ja bara behövt strycka henne på ryggen ett litet tag så har hon somnat om. Nu håller vi tummarna för att de inte bara är en tillfällighet och att hon snart förstår att man inte behöver vakna till på natten!


Isa sover sött i sin säng

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2010-02-02 15:29:16

Hoppas det håller på och vända! Finns inget jobbigare nästan än sömnlösa nätter...

Nä, vad gör man inte, vi har haft lite samma bekymer med Jolie när hon vaknar på natten. Hon vill ha välling och jag orkar inte ta kampen så hon har fått välling. Vilket hon inte behöver längre. Men nu sedan ca 2 veckor tillbaka ger vi henne vaten istället och nöjer sig med det.

Håller tummarna för er!

Kram

Postat av: madde

Publicerad 2010-02-02 17:26:47

Vad skönt att det går bra!



Igår var första gången (sen Lilly var bebis) som jag kunde lägga ner Lilly i sängen och sen gå ut ur rummet. Inom 30 minuter sov hon :D Hoppas verkligen att det inte var en engångsföreteelse!



Vi flyttar i slutet på Mars. Känns som om det är jättesnart :D

Postat av: Elin

Publicerad 2010-02-02 19:23:31

Har du kollat in http://www.pramworld.co.uk/category/552/Mountain_Buggy_Sale

?

Dom har sänkt sina syskonvagnar ytterligare. (Inte alla färger dock...)

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-02-03 19:41:26

Precis så där hade vi det med Astrid i början också, men nu har hon accepterat att hon inte får nattmålet. I bland springer hon dock upp tll oss och vill sova, men har kommit fram till att det är de nätter när hon inte får på sig täcket ordentligt o fryser lite.



Hoppas allt är bra med er :) Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela