Rosadagar

God fortsättning!

Publicerad 2010-01-02 22:17:14 i Allmänt

Får börja med att önska er en god fortsättning på de nya året! Bloggpausen blev lååång... lusten att blogg försvann men nu känns de som att den är tillbaka!

Har hänt en del under den långa pausen i höst... vet inte riktigt vart ja ska börja! Men här kommer ett försök till en sammanfattning.

Varslet som ja tidigare skrivit om blev av å jag var en av dom som fick gå. Så sen den 6 november har jag varit arbetsbefriad = är fortfarande anställd men behöver inte jobba... de har varit skönt man var inte direkt så engagerad sista tiden. Så först i januari blir ja arbetslös, TRIST!

Sen har ja en lite roligare nyhet att berätta oxå... så de tråkiga lägger vi bakom oss!

Isa ska bli storasyster till våren! Den lille är beräknad till den 27 maj enligt UL som vi var på i veckan... jag är alltså i vecka 20 (19+1) idag. Har mått hyfsat bra... förutom att ja var FRUKTANSVÄRT trött ett tag. Lite lite illamående har ja oxå haft, men eftersom att de är bland de värsta ja vet så känner ja efter extra noga skulle ja anta!

Just nu är ja ganska så trött till å från oxå... men kan ju ha å göra me våran stora renovering här hemma! Men nu är den över är så skönt!! Var kök och vardagsrum som stog på tur denna gång... allt är klart förutom kakel i köket, vi har inte bestämt oss för nåt ännu. Har inte varit skoj å vara utan kök i typ en månad! Men nu har vi ett tipp topp kök å vardagsrum me öppen planlösning, vi är jätte nöjda med resultatet!

Hur är de me Isa då kanske nån undrar?! Hon mår bara fint! Utvecklas i en rasande fart... Mer å mer ord bubblar ur hennes mun ibland förståligt å ja ibland förstår man inte alls :) Man märker att hon förstår mycke mer av vad man säger... men ibland vill hon verkligen inte lyssna å säger man åt henne, ja de är bara SUPER skoj!!

Hon har gått på dagis hela hösten å de verkar hon tycka är super skoj, har gått ner på 15 timmar/per vecka nu när ja är hemma. Just nu har hon jullov å är hemma i ca 3 veckor... får hoppas de går lika smidigt när hon ska börja igen.


Sötisen på julafton

Kommentarer

Postat av: madde

Publicerad 2010-01-02 23:24:38

Tack det samma!



Vad tråkigt med ditt jobb. Men som sagt, mycket kan hända på den tiden du ska vara hemma & mammaledig. Vad roligt med ett till barn!! :D



KRAM

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-01-03 10:27:03

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-01-03 10:28:50

Hann inte skriva nåt i första :-) Grattis, vad kul med ett Isasyskon! Och kul att du är tillbaka i bloggen.

Postat av: Mamma Russin

Publicerad 2010-01-03 14:26:00

hej gumman..

GRATTIS till en liten bebis... Så roligt.. Hade det på känn..;)



kul att du är tillbaka..

kramkrma

Postat av: Mirka

Publicerad 2010-01-04 10:54:45

Å grattis! Vad roligt att hon ska bli storasyster:)

Postat av: Hanna

Publicerad 2010-01-05 22:56:49

ÄNTLIGEN! ;-)

Postat av: Emelie

Publicerad 2010-01-06 21:52:56

Va kul att du är tillbaka och grattis till den lilla! Så roligt med ett syskon. Trist däremot med jobbet.

Så nyfiken jag blir på er renovering, du måste visa bilder sen när ni är klara!

Så stor och söt Isa har blivit!

Kram

Postat av: caroline

Publicerad 2010-01-13 15:02:16

hej hej Helene, ochgrattis till bebeis! vad kul.. ser att ni renoverarat köket måste ju få se bilder! Noelle opereras redan om en vecka!!! grymt härligt kram c

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela