Rosadagar

iPhone 4

Publicerad 2010-06-11 21:31:03 i Allmänt

Har ni sett den nya iPhone 4??!! Hur snygg som helst... VILL HA! Men men den jag har är ju inte gammal, så de blir nog inget byte bara på grund av att den är snygg ;) Finns ju även en del förbättringar... tex blixt till kameran hade ju inte varit fel å ha.

Men till er som inte redan har en... KÖP! Har inte ångrat mitt köp en sekund, hur skulle jag klara mig utan min nu är ju frågan!

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-06-11 21:50:34

Vill OCKSÅ ha :-) Men är i samma sits som dig så jag får nog vänta 24 män, och då kanske det kommit en ännubättre :-) Grattis till buggan förresten, världens bästa vagn :-) Kan rekommendera ståbrädan också.

Postat av: Mamma Russin

Publicerad 2010-06-12 12:19:30

haha, här är en till som vill ha... :) men jag får nog vänta ett tag jag med, min iPhone är ju inte heller gammal..:(

Postat av: sara1990

Publicerad 2010-06-14 00:27:19

Gud vad grym den verkar bli, funderar på att försöka beställa den från USA, orkar inte vänta på releasen i Sverige visserligen behöver man säkert amerikansk adress men jag har ett knep för det..



När jag handlar från USA har jag använt http://www.viadress.com vidarebefodring med paket i några månader nu och jag är väldigt nöjd med dem… Jag använde dem för att handla

från amazon.com och ebay.com och det funkerar fantastiskt!



Man registrerar sig gratis på http://www.viadress.com. De ger dig en personlig USA-adress som du kan använda för att handla från vilken shop som helst i USA och sedan vidarebefodrar viadress paketet till ditt land.



Om USA-shoppen inte accepterar internationella kreditkort så kan viadress även köpa produkterna åt dig utan extra avgift, och sedan vidarebefodra paketet. Du betalar bara för frakten.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela