Rosadagar

Veckan som gått

Publicerad 2010-06-20 21:24:01 i Allmänt

Oj de har redan gått en hel vecka sen senaste uppdateringen... har tänkt göra uppdatering tidigare i veckan men de har inte hunnits med.

I tisdags blev de cirkuspremiär för Isa... var själv inte med utan blev me pappa, faster å kusinen. Djuren var roligast så lite rastlösa blev tjejerna under andra uppträdande. Fick till å me sambon att ta me kameran, dock den lilla :) inte ofta han fotar! Men några bilder hade han tagit i allafall, dock me lite varierande kvalite ;)



Har haft en vecka me huvudvärk för egen del... inte skoj!!! Men är kass på att dricka vatten å de är ju ingen bra kombination när man ammar! Så nu måste ja verkligen tänka på att dricka. Blir väl ännu värre när sommaren kommer på riktigt me värmen... just nu känns de nästan som höst ute me regnet!

Thea växer å frodas... snäll för de mesta. Två nätter på rad har hon dock varit lite mer orolig å vill äta betydligt oftare än tidigare. Annars har hon sina matmaraton å sen lite längre uppehåll på amningen.

Igår hade vi ännu ett kalas för Isa... lite kompisar som varit här me barn å kalasat! En massa fina presenter har både hon å Thea fått, vi tackar för allt fint!

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2010-06-21 15:25:16

Inte glömma att dricka!! Ajjabajja ;-) Själv blev jag så vansinnigt törstig när jag ammade så det gick inte att glömma.

Härligt att höra att allt är bra med er, hoppas att ni också får lite sol och värme i veckan.

kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela