Rosadagar

Redan MAJ!

Publicerad 2010-05-04 20:58:41 i Allmänt

Ja nu är de redan hunnit bli MAJ månad... månaden då våran lilla bebbe förhoppningsvis ska titta ut. Tiden har verkligen bara rusat iväg å nu är de ju bara drygt 3 veckor kvar till BF.

Som ja skrev tidigare så skulle ja på ett vändningsförsök idag... så dit har vi varit på morgonen. Kände redan igår kväll när ja låg å kände på magen att allt kändes inte som de gjort, så misstänkte nästan då att den ändrat läge. Det stämde så vi blev inte alls långvariga på stället, bebben var så snäll så den hade vänt sig själv : ) De konstaterades snabbt med ett UL... Läkaren tänkte inte kolla vidare nånting när han sett att huvudet låg neråt, men självklart var jag ju tvungen å höra om han kunde kolla om de var en liten kille eller tjej. Ja å de kunde han förstås... så skoj! Så nu vet vi att vi mest troligt har en liten tjej i magen, helt 100% säger dom väl aldrig att dom är! Men han lät då rätt så säker...

När besöket på specialistmödravården inte tog så länge passade jag på att åka till stan... när Isa ändå var hos farmor å kusinen oxå var där! Dom har så skoj ihop! Mitt mål var frisören... behövde både klippas å färgas. Blev en väldigt lååång å dyr stund där, men tyvärr känner ja mig som vanligt inte så nöjd (haha kommer inte ihåg när ja vart nöjd sist hos frissan, är väl ett hopplöst fall) så nu vet ja inte riktigt va ja ska göra. Håret känns alldeles för ljust å sen kanske lite morotsfärgat. Så vi får se va ja ska hitta på nu!!

Kommentarer

Postat av: madde

Publicerad 2010-05-04 21:45:52

Vad roligt med en till tjej! Och skönt att du slapp vändningsförsöket.



KRAM

Postat av: Lisa

Publicerad 2010-05-05 08:28:48

Oh vad bra att den vände sig själv, och vad kul att du äntligen fick veta, attans jag som hade nya pojkkläder hemma, haha. Idag far vi till ikea, kanske ringer när vi är där ifall jag behöver råd.



kram lisa

Postat av: Carina B

Publicerad 2010-05-05 19:15:04

Isa önskar sig säkert en lillasyster! Det har i alla fall mina barn gjort ;) Praktiskt med alla tjejkläder också.

Postat av: Mamma Russin

Publicerad 2010-05-06 12:18:02

hej hopp..



vad skönt att bebisen vände sig själv iaf.. :) kul med en lilla syster, har ni namn på G eller?



vilken fin mage du har.. kramkram

Postat av: Elin

Publicerad 2010-05-08 08:13:36

Vad skönt att du slapp vändningsförsöket och STORT grattis till lilltjejen i magen!

Stor kram

Postat av: Lina

Publicerad 2010-05-09 10:43:55

Lillasyster är jättekul! Novah och Mindra har sååå kul ihop och jag kan tänka mig att det bara blir bättre ju äldre de blir! Däremot känner Jocke sig lite ensam bland alla tjejerna:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela