Rosadagar

Stan

Publicerad 2010-05-26 16:02:11 i Allmänt

Är helt slut efter en eftermidda i stan... Isa somnade inte alls i bilen in som var planen! Hade tänkt att hon skulle sova skönt ett bra tag på stan, men nä så blev de inte! Hade en tjej som skulle upp å ner från vagnen hela tiden. Blev efter ett tag en fika me Karin, Tyra å Tilda... tur att hon fick springa av sig lite där i lekplatsen.

Självklart slocknade hon i bilen hem... å sover nu!!! Inge vidare för nattsömnen, måste försöka väcka henne men oftast blir hon inte på nåt vidare humör då.

Blev inte nån shopping alls på stan förutom några tråkiga måste ha saker från Apoteket... Så nu tror ja allt ja behöver inför bebbens ankomst är inhandlat. Har inte haft några känningar än så länge är ju faktiskt imorgon ja har BF! Men me Isa kände ja inte heller nåt speciellt innan, vattnet gick på kvällen på BF. Så vi kanske kan hoppas på en upprepning den här gången!




Nu äntligen har Isa blivit frisk oxå... var verkligen en långdragen magsjuka hon åkte på!! Som tur var smittade hon inte nån av oss andra här hemma.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela