Rosadagar

Thea 7 månader.

Publicerad 2011-01-02 21:06:12 i Thea


Theas 7 måndersdag har hunnit pasera med flera dagar... Inget BVC besök har vi varit på så vikt och längd har jag inte. Blir kontroll först nästa månad igen. Kör en månadslista som vanligt. Så roligt att ha kvar och läsa... kollade nyss vad jag skrev på Isa i samma ålder.

♥ Sitter hyfsat bra själv... men vågar inte lämna henne sittandes själv om de inte finns nåt mjukt runt om.
♥ Ligger inte still på golvet vart man lagt henne... hennes teknik för att ta sig framåt är att rulla. Hasar sig inte alls så mycke framåt ännu.
♥ Äter bättre och bättre... har varit en svacka då hon varit lite förkyld men verkar som att hon börjat äta bättre nu igen! En halv stor barnmatsburk brukar gå ner och en portion gröt.
♥ Ammar henne fortfarande... men börjar bli glesare och glesare mellan gångerna dagtid. Natten betydligt oftare! Men peppar peppar natten som var åt hon inte så mycke! Hoppas det håller i sig.
♥ Förstår fortfarande inte hur man suger på en nappflaska... så ersättning eller välling har vi inte fått i henne.
♥ Sover från och med igår i sin spjälsäng. Natten som var gick kanon!!! Tidigare har hon sovit i vagga och senaste tiden har det bara funkat i våran säng.
♥ Sover 1-2 gånger per dag... oftast efter lunch och sen runt middagstid om hon inte sovit så länge vid lunch. Men inte bra när hon sover så sent. Blir ganska sena kvällar. Sover bäst ute i vagnen, men har ju varit så jäkla kallt många dagar!
♥ Gillar sin gåstol.
♥ 2 tänder har kommit upp.
♥ Mindre och mindre mammig... men ibland är de bara jag som gäller.
♥ Nöjd och glad mest hela tiden.
♥ Storlek 74 har vi nyss börjat använda... men tycker nästan att vissa plagg redan börjar vara på gränsen till för små!
♥ Gillar att bada.

Kommentarer

Postat av: Caroline

Publicerad 2011-01-02 22:45:45

Sötisen! Storlek 74 har våran uppenbarligen stooora kille på idag ynka 2 månader börjat använda. Helt galet vilken skillnad!:D Brallorna är lite för långa med bodies funkar bra.



Va många Bamse grejer och kläder hon har på bilden, min stora tjej har börjat älska Bamse och skulle bli sååå avundsjuk. Bubblar om Bamse, Bamse, Bamse hela dagarna.



Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela